Participatie HvA

Eindsprint naar je jaarverslag (voor OC-leden)

18 september 2019

Workshop

Om de opleidingscommissies die nog bezig zijn met het jaarverslag te helpen is er op woensdag 18 september een inloopspreekuur. Hier kan je alle vragen stellen en krijg je hulp bij het schrijven én afmaken van het jaarverslag voor jouw opleidingscommissie.

Tijdens dit inloopspreekuur zijn experts van de stafafdeling Onderwijs & Onderzoek en van Participatie HvA aanwezig om je te helpen. Ze zullen je onder andere helpen bij de belangrijkste onderwerpen betreffende het jaarverslag:

• Hoe bouw je een jaarverslag op?
  • Wat is belangrijk bij de reflectie op het onderwijs en de kwaliteit van je opleiding?
  • Wat is belangrijk bij de reflectie op het proces rondom de kwaliteitsafspraken (studievoorschotmiddelen)?

Dus loop je ergens op vast, heb je vragen of heb je op een andere manier hulp nodig bij het jaarverslag? Neem dan de relevante informatie en wat je eventueel al hebt opgesteld mee (digitaal is prima) en maak die eindsprint naar je jaarverslag!

Er is geen aanmelding, je kan gewoon aanschuiven bij een van de experts.

• Woensdag 18 september 2019
  • 16.30-18.00 uur