Hogeschool van Amsterdam

Participatie HvA

Participatie HvA presenteert: boost je cv!

maandag 2 maart 2020

Evenement

Wist jij dat dat de meeste recruiters slechts tien seconden besteden aan jouw cv? Wil jij weten hoe jouw cv eruit springt? Kom dan naar het evenement Boost je cv!

Op dit gratis evenement zijn er drie mini-workshops. Maak kennis met de actieve HvA-gemeenschap, krijg een helder beeld van je personal brand en krijg tips voor een goede cv. Het optimaliseren van je cv staat bij dit evenement van Participatie HvA centraal. Jij komt toch ook? Veel studenten gingen je voor.


Programma

16.00 - 16.15 Opening en uitleg
16.15 - 17.45 Workshops
17.45 - 18.00 Afsluiting

Van 15.30 tot 16.00 en van 18.00 tot 18.30 uur is er ook de mogelijkheid om een goede foto van jezelf te laten maken. Deze krijg je dan na afloop opgestuurd zodat je deze kan gebruiken op je cv en/of LinkedIn!

Workshops

Je volgt drie mini-workshops van telkens een half uur:

  • Tips voor een goede cv
  • Het creëren van je eigen personal brand
  • Actief naast je studie

Tips voor een goede cv

Je papieren cv en LinkedIn-profiel worden steeds belangrijker bij het vinden van een (bij)baan of stageplek. Het is een belangrijke informatiebron voor recruiters en steeds vaker wordt alleen op basis van je cv een selectie gemaakt. Tijdens deze mini-workshop krijg je tips over je er voor kan zorgen dat je cv en LinkedIn-profiel eruit springen!

Het creëren van je eigen personal brand

Je ziet en leest het tegenwoordig steeds vaker: personal branding oftewel jezelf presenteren als merk. Het begint met zelfkennis en het doen van zelfonderzoek. In deze mini-workshop ‘het creëren van je personal brand’ leer je hoe je je krachtig en sterk profileert zonder dat je op hoeft te scheppen.

Actief naast je studie

Naast je studie kun je ervoor kiezen om actief te worden bij een vereniging of om te participeren in een commissie. Je kunt al vanaf je eerste studiejaar deelnemen aan allerlei activiteiten. Het zijn goede manieren om extra vaardigheden te ontwikkelen en je cv aantrekkelijker te maken voor recruiters. Tijdens deze mini-workshop maak je kennis met de verschillende mogelijkheden.

Ben jij al actief naast je studie, maar weet je niet hoe je dit goed kunt vermelden op je cv? Tijdens deze workshop besteden we hier ook aandacht aan en krijg je tips!

Zie hieronder een aantal foto's van een eerdere editie van Boost je cv!

Foto van een eerdere editie van Boost je cv!
Foto van een eerdere editie van Boost je cv!
Foto van een eerdere editie van Boost je cv!
Foto van een eerdere editie van Boost je cv!
Foto van een eerdere editie van Boost je cv!
Gepubliceerd door  Studentenzaken 27 februari 2020