Participatie HvA

Participatie HvA presenteert: boost je cv!

maandag 2 maart 2020

Evenement

Wist jij dat dat de meeste recruiters slechts tien seconden besteden aan jouw cv? Wil jij weten hoe jouw cv eruit springt? Kom dan naar het evenement Boost je cv!

Op dit gratis evenement zijn er drie mini-workshops. Maak kennis met de actieve HvA-gemeenschap, krijg een helder beeld van je personal brand en leer alle ins & outs van een goed profiel op LinkedIn. Het optimaliseren van je cv staat bij dit evenement van Participatie HvA centraal. Jij komt toch ook? Veel studenten gingen je voor.

16.00 - 16.15  Opening en uitleg
16.15 - 16.45  Workshops
17.45 - 18.00  Afsluiting

Van 15.30 tot 16.00 en van 18.00 tot 18.30 uur is er ook de mogelijkheid om een goede foto van jezelf te laten maken. Deze krijg je dan na afloop opgestuurd zodat je deze kan gebruiken op je cv en/of LinkedIn!

Je volgt drie mini-workshops van telkens een half uur:

• Het creëren van je eigen personal brand
  • Ins & outs van LinkedIn
  • Actief naast je studie

Het creëren van je eigen personal brand

Je ziet en leest het tegenwoordig steeds vaker: personal branding oftewel jezelf presenteren als merk. Het begint met zelfkennis en het doen van zelfonderzoek. In deze workshop ‘het creëren van je personal brand’ leer je hoe je je krachtig en sterk profileert zonder dat je op hoeft te scheppen.

Ins & outs van LinkedIn

LinkedIn wordt steeds belangrijker bij het vinden van een (bij)baan of stageplek. Het is een belangrijke informatiebron voor recruiters die steeds vaker hiermee geschikte kandidaten vinden. Het LinkedIn-profiel is jouw online visitekaartje waarmee je jezelf presenteert. Wil jij leren hoe jouw profiel eruit springt?

Actief naast je studie

Naast je studie kun je ervoor kiezen om actief te worden bij een vereniging of om te participeren in een commissie. Je kunt al vanaf je eerste studiejaar deelnemen aan allerlei activiteiten. Wil jij je vaardigheden ontwikkelen en je sociale netwerk verbreden? Tijdens deze workshop maak je kennis met de verschillende mogelijkheden.

Ben jij al actief naast je studie, maar weet je niet hoe je dit goed kunt vermelden op je cv? Tijdens deze workshop besteden we hier ook aandacht aan en krijg je tips!

Zie hieronder een aantal foto's van een eerdere editie van Boost je cv!

Foto van een eerdere editie van Boost je cv!
Gepubliceerd door  Studentenzaken 13 februari 2020