Participatie HvA

Scholingsweekend

Voor actieve HvA-studenten

Een gezellig en leerzaam weekend met andere actieve HvA-studenten! Het Scholingsweekend 2022 is van 11 t/m 13 november. 

Aanmelden voor het Scholingsweekend 2022 kan tot uiterlijk 31 oktober!

Tijdens het Scholingsweekend doe je met andere HvA-studenten die actief zijn als lid van een opleidingscommissie, bestuurslid van een studievereniging, lid van een medezeggenschapsraad of staflid van een studentenplatform mee aan trainingen en activiteiten. Naast een inhoudelijk programma is er ook genoeg ruimte om te netwerken en er samen een gezellig weekend van te maken!

Het Scholingsweekend word elk jaar georganiseerd in het weekend tussen blok 1 en blok 2 (november). Op vrijdagavond rijden er bussen van Amsterdam naar de locatie in Brabant. Op zondag ben je in de namiddag weer terug in Amsterdam.

Als actieve student in een opleidingscommissie, bestuur van een studievereniging, medezeggenschapsraad of studentenstaf kost dit weekend je helemaal niks en wordt er, naast het programma, voor een slaapplek, eten en drinken gezorgd!

Bekijk hieronder de aftermovie van 2019 voor een impressie van het weekend:

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Scholingsweekend 2019 aftermovie


Meer over het Scholingsweekend

Heb je een vraag over het Scholingsweekend? Kijk dan in de Kennisbank voor de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet bij? Stuur dan je vraag naar participatie@hva.nl.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 15 september 2022