Hogeschool van Amsterdam

Participatie HvA

Scholingsweekend

voor actieve HvA-studenten

Een gezellig en leerzaam weekend met andere actieve HvA-studenten!

Tijdens het Scholingsweekend doe je met andere HvA-studenten die actief zijn als lid van een opleidingscommissie, betuurslid van een studievereniging, lid van een medezeggenschapsraad of staflid van een studentenplatform mee aan trainingen en activiteiten. Naast een inhoudelijk programma is er ook genoeg ruimte om te netwerken en er samen een gezellig weekend van te maken!

Het Scholingsweekend word elk jaar georganiseerd in het weekend tussen blok 1 en blok 2 (november). Op vrijdag rijden er bussen van Amsterdam naar de locatie in Brabant. Op zondag ben je in de namiddag weer terug in Amsterdam.

Als actieve student in een opleidingscommissie, bestuur van een studievereniging, medezeggenschapsraad of studentenstaf kost dit weekend je helemaal niks en wordt er, naast het programma, voor een slaapplek, eten en drinken gezorgd!

Scholingsweekend in 2021

We mogen weer!

Blokkeer vast in je agenda: 12/13/14 november 2021

Meer informatie volgt.


Meer over het Scholingsweekend

Heb je een vraag over de medezeggenschap? Kijk dan in de Kennisbank voor de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet bij? Stuur dan je vraag naar participatie@hva.nl.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 15 juni 2021