Centrum voor Medezeggenschap en Team Studieverenigingen

Scholingsweekend

Voor actieve HvA-studenten

Een gezellig en leerzaam weekend met andere actieve HvA-studenten!

Aanmeldingen zijn nu gesloten

Je mag je alleen aanmelden als je een 'actieve student' bent. Dat wil zeggen: lid van een opleidingscommissie, bestuurslid van een studievereniging, lid van een medezeggenschapsraad, medewerker van Student Info of staflid van een studentenplatform.

Wat is het Scholingsweekend?

Tijdens het Scholingsweekend doe je met andere HvA-studenten die actief zijn als lid van een opleidingscommissie, bestuurslid van een studievereniging, lid van een medezeggenschapsraad of staflid van een studentenplatform mee aan trainingen en activiteiten. Naast een inhoudelijk programma is er ook genoeg ruimte om te netwerken en er samen een gezellig weekend van te maken!

Het Scholingsweekend wordt elk jaar georganiseerd in het weekend tussen blok 1 en blok 2 (november). Op vrijdagavond rijden er bussen van Amsterdam naar de locatie in Brabant. Op zondag ben je in de namiddag weer terug in Amsterdam.

Als actieve student in een opleidingscommissie, bestuur van een studievereniging, medezeggenschapsraad of studentenstaf kost dit weekend je helemaal niks en wordt er, naast het programma, voor een slaapplek, eten en drinken gezorgd!

Bekijk hieronder de aftermovie van 2019 voor een impressie van het weekend:

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Scholingsweekend 2019 aftermovie


Meer over het Scholingsweekend

Heb je een vraag over het Scholingsweekend? Stuur dan je vraag naar scholingsweekend@hva.nl.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 7 november 2023