Hogeschool van Amsterdam

Participatie HvA

Scholing voor de medezeggenschap

Scholing voor nieuwe en bestaande leden van de opleidingscommissies en medezeggenschapsraden aan de Hogeschool van Amsterdam.

Voor de drie lagen van de medezeggenchap aan de Hogeschool van Amsterdam wordt scholing aangeboden.

Basiscursussen

De basiscursussen zijn gratis online cursussen in Brightspace, die je individueel en op je eigen tempo kunt volgen. Om een basiscursus te voltooien moet je de online theoretische toets voltooien. Ter voorbereiding krijg je een viertal modules met de benodigde theorie aangeboden. Als je een cursus met succes afrondt, ontvang je een certificaat.

Er zijn drie versies van de basiscursus voor de opleidingscommissies, deelraden en de Centrale Medezeggenschapsraad. In elke versie komen dezelfde thema's aan bod, maar is de theorie toegespitst op de verschillende rollen en werkzaamheden die bij de betreffende vorm van medezeggenschap horen.

Basiscursus OC

Ben je een nieuw OC-lid, ga je binnenkort bij een OC, of ben je al meer ervaren maar wil je alsnog de basiscursus voltooien? Meld je dan aan via het aanmeldformulier:


Basiscursus deelraad

De basiscursus deelraad wordt op dit moment vormgegeven. In de loop van september 2020 zal de inschrijving voor deze cursus openen.


Basiscursus CMR

De basiscursus CMR wordt op dit moment vormgegeven. In de loop van september 2020 zal de inschrijving voor deze cursus openen.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 31 augustus 2020