Participatie HvA

Scholing voor de medezeggenschap

Scholing voor nieuwe en bestaande leden van de opleidingscommissies en medezeggenschapsraden aan de Hogeschool van Amsterdam.

Voor de drie lagen van de medezeggenchap aan de Hogeschool van Amsterdam wordt scholing aangeboden.

Basiscursussen

De basiscursussen zijn gratis online cursussen in Brightspace, die je individueel en op je eigen tempo kunt volgen. Om een basiscursus te voltooien moet je de online theoretische toets voltooien. Ter voorbereiding krijg je een viertal modules met de benodigde theorie aangeboden. Als je een cursus met succes afrondt, ontvang je een certificaat.

Er zijn drie versies van de basiscursus voor de opleidingscommissies, deelraden en de Centrale Medezeggenschapsraad. In elke versie komen dezelfde thema's aan bod, maar is de theorie toegespitst op de verschillende rollen en werkzaamheden die bij de betreffende vorm van medezeggenschap horen.

Basiscursus OC

Ben je een nieuw lid van de opleidingscommissie, ga je binnenkort starten, of ben je al meer ervaren maar wil je alsnog de basiscursus voltooien? Meld je dan aan via het aanmeldformulier:


Starter course degree programme committee

Are you a new or starting member of the degree programme committee, or are you already more experienced but do you want to test your knwoledge? Either way, the starter course degree programme committee is for you! Sign up via the registration form:

Only the starter course for degree programme committees is available in English.


Basiscursus deelraad

Ben je een nieuw lid in de deelraad, ga je binnenkort starten, of ben je al meer ervaren maar wil je alsnog de basiscursus voltooien? Meld je dan aan via het aanmeldformulier:


Basiscursus CMR

Ben je een nieuw lid in de Centrale Medezeggenschapsraad, ga je binnenkort starten, of ben je al meer ervaren maar wil je alsnog de basiscursus voltooien? Meld je dan aan via het aanmeldformulier:


Meer over scholing voor de medezeggenschap

Heb je een vraag over scholing voor de medezeggenschap? Stuur dan je vraag naar participatie@hva.nl.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 19 oktober 2021