Participatie HvA

Welke vragen moeten OC's in hun jaarverslag beantwoorden?

De opleidingscommissies beantwoorden in hun jaarverslag de volgende vragen over de besteding van de studievoorschotmiddelen bij hun opleidingen:

• Op welke wijze wordt de opleidingscommissie betrokken bij het ontwikkelen van plannen voor de besteding van de studievoorschotmiddelen en de besluitvorming erover?
  • Op welke wijze wordt de opleidingscommissie geïnformeerd over de realisatie van de plannen?
  • Hoe was de betrokkenheid van de opleidingscommissie bij het ontwikkelen van plannen voor de besteding van de studievoorschotmiddelen en de besluitvorming erover?
  • Heeft de opleidingscommissie voldoende en op tijd informatie ontvangen over de realisatie van de plannen?
  • Zijn de plannen naar het oordeel van de opleidingscommissie wel of niet in voldoende mate gerealiseerd?

Om de opleidingscommissies te helpen bij het schrijven van een jaarverslag is een handreiking opgesteld.

Meer over de kwaliteitsafspraken

Heb je een vraag over de kwaliteitsafspraken? Kijk dan in de Kennisbank voor de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet bij? Stuur dan je vraag naar participatie@hva.nl.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 10 september 2020