Participatie HvA

Facilitering koffie/thee en printen/kopiëren

Voor de actieve HvA-studenten - die lid zijn van een opleidingscommissie, bestuurslid van een erkende studievereniging of lid van een medezeggenschapsraad - is het mogelijk om op de eigen HvA-pas (collegekaart) facilitering voor koffie/thee en printen/kopiëren te krijgen.

Met deze facilitering kan je elke maand voor maximaal €10 gratis printen/kopiëren via de HvA-printers, en kan je koffie/thee uit de standaard automaten halen op de HvA-locaties. Zo proberen we je werkzaamheden voor de opleidingscommissie, studievereniging of medezeggenschapsraad extra te ondersteunen.

Het aanvragen van deze gaat via de contactpersoon op jouw faculteit. Zij zorgen ervoor dat de aanvragen en administratie goed verwerkt worden. Kijk in het overzicht van contactpersonen bij wie jij moet zijn.

Meer over de facilitering koffie/thee en printen/kopiëren

Heb je een vraag over de facilitering koffie/thee en printen/kopiëren? Kijk dan in de Kennisbank voor de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet bij? Stuur dan je vraag naar participatie@hva.nl.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 9 oktober 2020