Hogeschool van Amsterdam

Participatie HvA

Over ons

Participatie HvA zet zich in voor de ondersteuning van de (gemeenschap van) actieve HvA-studenten en -medewerkers.

Onze missie is om de actieve HvA-gemeenschap te verbinden en te ondersteunen bij het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We focussen ons op de HvA-studenten en -medewerkers die zich in een vaste rol inzetten voor de HvA: leden van opleidingscommissies, bestuursleden van studieverenigingen en leden van medezeggenschapsraden.

Geschiedenis

Participatie HvA is in 2015 ontstaan vanuit een projectopdracht waarbij onderzocht werd wat de status was van studentenbetrokkenheid en -participatie op de Hogeschool van Amsterdam. Al vrij snel werd duidelijk dat er vanuit de actieve HvA-gemeenschap behoefte was aan meer en betere dienstverlening vanuit de HvA zelf. Vanuit de projectopdracht is begonnen aan het opzetten van facilitering en ondersteuning.

In 2017 heeft het team een vaste vorm gekregen en is Participatie HvA in de huidige vorm ontstaan. Inmiddels is het team onderdeel van de afdeling Student Engagement bij Studentenzaken. Samen met de andere teams en collega's binnen deze afdeling wordt er gewerkt aan de (studenten)betrokkenheid op de HvA.

Ons team

Participatie HvA bestaat uit een team van vaste medewerkers en HvA-studenten die als bijbaan binnen het team werken. In dit diverse team werken de studentcollega's nauw samen met de vaste medewerkers, om dienstverleningen aan te bieden, verbeteren en te ontwikkelen. De studentcollega's zorgen voor meer verbinding richting de doelgroep en brengen een ander perspectief met zich mee.

Zakia Al Quahlaui - Studentmedewerker

Luuk Pepers - Studentmedewerker

Oscar Kieft - Studentmedewerker

Anne Şahingöz - Studentmedewerker

Thomas Glaudemans - Coördinator studie- en studentenverenigingen

Sade van Ophem - Coördinator medezeggenschap

Dennis Kuşçu - Projectleider

Gepubliceerd door  Studentenzaken 31 maart 2021