#Duurzaammooi

Verklein jouw footprint met de juiste verzorgingsproducten

De gemiddelde Nederlander gebruikt gemiddeld 4,9 hectare van de aarde, terwijl er maar 1,63 hectare per persoon beschikbaar is. Dit maakt pijnlijk duidelijk dat onze ecologische footprint veel te groot is. Wist jij dat 8% van jouw co2 uitstoot afkomstig is door enkel persoonlijke verzorging? Een groep studenten heeft in samenwerking met ICI PARIS XL en bekende influencers de campagne #duurzaammooi opgezet om bewustwording te creëren voor dit grote probleem.

Studenten Remco, Marlena, Steff, Giordi en Selinay laten zien dat je met kleine veranderingen in je levensstijl al een groot verschil kan maken! In samenwerking met meerdere influencers en ICI PARIS XL zijn zij de campagne #Duurzaammooi gestart. Het doel van deze campagne is om zoveel mensen bewust te maken van hun footprint. Deze campagne heeft via Instagram al bijna 300.000 mensen bereikt!

ICI PARIS XL vegan cosmeticalijn

Met de klimaatdoelstellingen van 2030 wil Nederland de klimaatverandering tegengaan. Naast de plannen van de overheid kan jij op individueel gebied een enorme impact creëren! In samenwerking met de ICI PARIS XL vegan cosmeticalijn willen wij laten zien dat je jouw Co2 uitstoot drastisch kan verlagen. De studenten dagen consumenten en bedrijven op een interactieve en competitieve manier uit om hun footprint te verkleinen. Gebruik jij ook vegan cosmetica? Post hun bericht en gebruik de hashtag #duurzaammooi.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 2 januari 2022