HvA maakt er een punt van

Onze studenten, alumni, docenten en lectoren kom je overal tegen in de stad. Vooral op plekken waar ideeën in de praktijk worden gebracht. Waar denken en doen samenkomen.

HvA’ers werken continu samen met bedrijven, instellingen en bewoners in de regio Amsterdam. Samen onderzoeken zij toepassingen voor vraagstukken uit de stad. Want inspelen op waar de stad om vraagt, dat is de rode draad van het onderzoek dat aan de HvA wordt gedaan.
Met een veelzijdig aanbod aan onderwijs en onderzoek draagt de HvA bij aan het oplossen van grootstedelijke problemen

De HvA voert sinds 2016 een campagne om dit zichtbaar te maken.

Kennis voor de stad

De meeste recente campagne gaat over Kennis voor de stad. Onderzoekers en docenten van de HvA onderzoeken  toepassingen voor vragen en problemen uit de stad.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 6 juni 2019