HvA maakt er een punt van

Onze studenten, alumni, docenten en lectoren kom je overal tegen in de stad. Vooral op plekken waar ideeën in de praktijk worden gebracht. Waar denken en doen samenkomen.

HvA’ers werken continu samen met bedrijven, instellingen en bewoners in de regio Amsterdam. Samen onderzoeken zij toepassingen voor vraagstukken uit de stad. Want inspelen op waar de stad om vraagt, dat is de rode draad van het onderzoek dat aan de HvA wordt gedaan.
Met een veelzijdig aanbod aan onderwijs en onderzoek draagt de HvA bij aan het oplossen van grootstedelijke problemen

De HvA voert sinds 2016 een campagne om dit zichtbaar te maken.

Kennis voor de stad

De meeste recente campagne gaat over Grip op geld. Onderzoekers en docenten van de HvA onderzoeken wie het grootste risico loopt om de grip op geld te verliezen, hoe dat veroorzaakt wordt en wat eraan gedaan kan worden.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 28 november 2019