Hogeschool van Amsterdam

Digitaal werken

Digitaal werken is werken zonder afhankelijk te zijn van werkplek, ’device’, tijd, systeem of archiefkast. Hoe gaat dat bij de HvA?

Flexplekken en thuiswerken
Je kunt met een HvA-laptop binnen en buiten de HvA bij al je HvA-programma’s en bestanden. Ook op je eigen apparaten, dus bijvoorbeeld op je werkplek thuis, kun je gebruik maken van deze programma’s en toegang krijgen tot je documenten. Informatie hierover staat onder Digitaal werken*.

WIFI
Je kunt gebruik maken van het draadloos internet via Eduroam met je eigen HvA ID* en wachtwoord.

E-mail
Toegang tot e-mail en HvA-intranet heb je nadat je gegevens verwerkt zijn bij de Personeels- en Salarisadministratie (PSA). Je ontvangt het HvA ID op je privé-mailadres. Je krijgt een HvA-mailbox en e-mailadres. Om te mailen heb je de keuze uit twee systemen: Webmail en Outlook, deze laatste mailbox is alleen te benaderen vanaf je HvA-werkplek.
Webmail en Outlook zijn aan elkaar gekoppeld waardoor de inkomende en verzonden mailtjes altijd in beide systemen te zien zijn. Webmail kan je benaderen via  https://webmail2.hva.nl*

DLWO
De Digitale Leer Werk Omgeving (DLWO) is een flexibele webomgeving met tools en functies die het leren, doceren, onderzoeken en werken ondersteunen.
Meer informatie: DLWO Lesgeven en DLWO Samenwerken

Overige informatie:


*deze verwijzing staat op de medewerkers AZ waarop je vanaf je eerste werkdag toegang hebt.

 

Gepubliceerd door  HR 12 december 2017