Talentontwikkeling

De HvA is een eigentijdse, lerende organisatie en is continu in ontwikkeling. De plek bij uitstek voor gedreven medewerkers die hun talenten en ambities willen realiseren en hun bedrijfstak of hun vak naar het hoogst mogelijke niveau willen brengen.

Kennis delen, elkaar scholen en nieuwe inspiratie op doen zijn de basis voor het waarborgen en verbeteren van ons onderwijs. Daarbij vindt de HvA het belangrijk dat alle medewerkers de kans krijgen (en ook pakken) om te blijven leren en te groeien in hun werk en biedt alle kansen om je professioneel te blijven ontwikkelen. Bij de HvA Academie wordt een breed scala van opleidingen en workshops aangeboden die bijdragen aan professionalisering en kennisontwikkeling.

Didactische vaardigheden

De professionaliteit van docenten is essentieel voor de kwaliteit van het onderwijs aan studenten. De HvA verwacht dat docenten hun didactische vaardigheden ontwikkelen, onderhouden en hun kennis hierover delen met collega’s. De HvA biedt voor beginnende docenten de mogelijkheid voor het behalen van de didactische bevoegdheid.

Promoveren

Daarnaast biedt de HvA docenten de mogelijkheid te promoveren.

Gepubliceerd door  HR 18 mei 2021