Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Jaar 2, 3 en 4

-

Jaar 2

In het tweede jaar heb je grofweg de keuze tussen twee scenario’s voor het verloop van je studie. Coaching in jaar 1 helpt bij het maken van deze keuze. Jouw ontwikkeling op je werkplek wordt in jaar 2 getoetst in een assessment.

Jaar 3

Je leerroute wordt nu goed zichtbaar. Denk je toch dat je meer geïnteresseerd bent in interne communicatie, of wil je toch de commerciële kant op? Je scenario aanpassen kan nog.

Jaar 4

Tijdens het afstuderen haal je nog één keer het allerbeste uit jezelf. Je toont je talent in de beroepsrol en het onderwerp dat het beste bij jou past. Voorafgaand aan het afstudeerproces volg je ook nog onderwijs.

Titel en diploma

Na het afronden van Communicatie ontvang je het diploma Communicatie en mag je de titel Bachelor of Arts voeren.

Coaching in het stonesonderwijs

Coaching is een belangrijk onderdeel in het stonesonderwijs. Dat bieden we ook aan bij de deeltijdopleiding, zodat je je niet alleen inhoudelijk kunt ontwikkelen in het vakgebied, maar ook op persoonlijk en professioneel vlak. Vooral die professionele ontwikkeling krijgt bij deeltijd de nadruk en willen we laten terugkomen in een professionele houding op de opleiding (hoe leer ik) én in een professionele houding op het werk (hoe werk ik). Je krijgt in jaar 1 een coach toegewezen die je begeleidt tijdens je hele opleiding en je ook helpt bij studiekeuzes. Er zijn twee vormen van coaching: individueel en in groepsverband (van max. 15 studenten) waarin we aandacht besteden aan zelfkennis, samenwerking/feedback, zelfsturing en overtuigend communiceren.

Hoeveel tijd kost de opleiding Communicatie deeltijd per week?