Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Toegepaste Wiskunde

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Toegepaste Wiskunde. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 35168). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Voor studiejaar 2022-2023 kun je je vanaf 1 oktober 2021 tot uiterlijk 1 mei 2022 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

Het online studiekeuzecheckprogramma bestaat uit:

• het maken van de wiskunde-toets als huiswerk;
• het bijwonen van de Virtual Classroom om aan een docent vragen te stellen over de opleiding;
• een online les.

  • 21-04-2021
  • 08-06-2021
  • 01-07-2021

Houd alvast rekening in je agenda met deze datum. Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor een van deze datum.

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Twee weken voor deze datum ontvang je een voorbereidende huiswerkopdracht. Kies dus voor een datum waarop je de tijd hebt om hiermee bezig te gaan.

Twee weken voor de door jou gekozen datum ontvang je de digitale opdracht. Je studeert zelfstandig voor een wiskundetoets die je vervolgens maakt en digitaal inlevert. Op de dag zelf volg je een Virtual Classroom.

Meer informatie hierover vindt je in de programmamail van de opleiding die je twee weken voor aanvang van de studiekeuzecheck ontvangt.

Je ontvangt na twee weken een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van de gemaakte wiskundetoets.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Mail of bel 020 - 595 1411 (Onderwijsbureau faculteit Techniek).

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 15 januari 2021