Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en selectie

Toegepaste Psychologie

Toegepaste Psychologie heeft een numerus fixus: een beperkt aantal opleidingsplaatsen (420 plaatsen), omdat er meer aankomende studenten zijn dan plaatsen. Daarom vindt er een selectie plaats.

Op deze pagina:

Selectie 2021-2022

Voor studiejaar 2021-2022 is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. De inschrijfdeadline was 15 januari.

De online selectiedagen voor studiejaar 2021-2022 zijn:

  • vrijdag 5 februari
  • vrijdag 12 februari

Voor de selectiebijeenkomst: de huiswerkopdracht

Ter voorbereiding bestudeer je thuis de lesstof en maak je een huiswerkopdracht, deze lever je digitaal de dag voor de online selectiebijeenkomst in.

Tijdens de selectiebijeenkomst: de groepsopdracht

Tijdens de online selectiebijeenkomst werk je in een groepje aan een opdracht die je aan het einde van de bijeenkomst inlevert.

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig. Bekijk ook welke e-mails je nog meer ontvangt van de HvA na je inschrijfverzoek.

Deze opleiding is bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) bekend onder code 34507. De officiële naam van deze opleiding waaronder deze bekend is bij DUO is Toegepaste Psychologie, de zogeheten CROHO-naam.

Meer informatie over de CROHO-benamingen en de accreditatie van de opleiding kun je terugvinden op de website van de NVAO (de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 28 september 2020