Inschrijven en studiekeuzecheck

Technische Natuurkunde

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Technische Natuurkunde. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code: 34268). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor studiejaar 2022-2023. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus. Meer informatie hierover vind je op de pagina hva.nl/inschrijven.

  • 25 augustus 2022

Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je kunt aanmelden voor een van deze data.

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Twee weken voor jouw studiekeuzecheck ontvang je een voorbereidende huiswerkopdracht en op de datum zelf vindt een digitaal introductie-college plaats in een virtual classroom.

Kies dus voor een datum waarop en waar rond je de tijd hebt om hiermee bezig te gaan. De data voor de studiekeuzecheck worden binnenkort bekend gemaakt op deze pagina.

Als je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je half januari een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en de planner.

Meer informatie over de voorbereidingsopdracht ontvang je twee weken van te voren via het programmabericht.

Meer informatie over het programma ontvang je twee weken van te voren via het programmabericht.

Twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van het het gemaakte opdracht en het resultaat van de toets.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 7 juli 2022