Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Technische Natuurkunde

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Technische Natuurkunde. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code: 34268). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Voor studiejaar 2022-2023 kun je je vanaf 1 oktober 2021 tot uiterlijk 1 mei 2022 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

  • 16 juni 2022
  • 7 juli 2022

Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je kunt aanmelden voor een van deze data.

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Twee weken voor jouw studiekeuzecheck ontvang je een voorbereidende huiswerkopdracht en op de datum zelf vindt een digitaal introductie-college plaats in een virtual classroom.

Kies dus voor een datum waarop en waar rond je de tijd hebt om hiermee bezig te gaan. De data voor de studiekeuzecheck worden binnenkort bekend gemaakt op deze pagina.

Meer informatie volgt in november 2021.

De voorbereiding voor de studiekeuzecheck volgt in november 2021.

Het programma voor de studiekeuzecheck volgt in november 2021.

Twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. Het advies is gebaseerd op de kwaliteit van het het gemaakte opdracht en het resultaat van de toets.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 24 september 2021