Hogeschool van Amsterdam

Open dag Sportkunde

12 december 2020 10:00-14:00

Je bent van harte welkom op de online open dag van Sportkunde - leerroute SM&O. Bekijk de presentaties van de opleiding, ga in gesprek met studenten en docenten en ontdek of de opleiding bij jou past.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
AANMELDEN ONLINE OPEN DAG 12 DEC.

Volgende open dagen

Geen volgende open dagen meer

Programma

Het programma tijdens de open dag bestaat uit onderstaande live sessies. Meld je via bovenstaande knop aan voor de open dag om de live sessies bij te wonen. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met hierin de links naar de sessies. Op de genoemde datum en tijd kun je met deze links deelnemen aan live sessies.

Live sessies

  • Presentatie over Sportkunde + vragen stellen (40 min).
    Start: 10:00 / 11:00 / 12:00 / 13:00 uur
  • Presentatie zij-instroomtraject mbo + vragen stellen (40 min)
    Start: 10:00 / 11:20 / 12:40 uur
  • Live chat met 1e jaarsstudenten: 10:00-14:00 uur
  • Live chat met instroomcoördinator: 10:00-14:00 uur

Live chats

Maak hieronder kennis met de docenten en studenten van Sportkunde – leerroute SM&O. Zij zitten klaar in de live chats om al je vragen te beantwoorden. We raden je aan om voorafgaand aan de chat de presentatie over Sportkunde te bekijken.

Gerard is lid van het management team en instroomcoördinator. Hij is docent Technische Sport, Duursport en Trainingsleer, stagebegeleider en coach. Bij Gerard kun je terecht voor vragen over de aanmeld- en selectieprocedure en over opleiding in het algemeen.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien