Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Social Work

In verband met de maatregelen rondom het corona-virus is het voor de opleiding helaas niet meer mogelijk om het dagdeel van de studiekeuzecheck op onze locatie aan te bieden. De studiekeuzecheck is nog steeds een verplicht onderdeel van het inschrijfproces en daarom zal deze worden omgezet in een online studiekeuzecheck.

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie. Ben je al ingeschreven voor de opleiding en heb je je aangemeld voor de studiekeuzecheck? Houd dan ook je mail in de gaten. 

Schrijf je in op uiterlijk 1 juni 2020 voor studiejaar 2020-2021. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

De studiekeuzecheck vindt plaats op:

  • Woensdag 22 april
  • Woensdag 13 mei
  • Woensdag 27 mei
  • Woensdag 10 juni
  • Woensdag 24 juni
  • Woensdag 8 juli

Houd alvast rekening in je agenda met deze data. Vanaf half januari 2020 ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je moet aanmelden voor een van deze data.  

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Tijdens de studiekeuzecheck ben je alvast voor een dag student. Je krijgt een realistisch beeld van het onderwijs en de inhoud van de opleiding die je wilt volgen. Bovendien maak je al kennis met docenten van de opleiding en je medestudenten.

Programma 

13:40 - 14:10 uur Ontvangst en welkom
14:10 - 15:00 uur In groepen: kennismakingsopdracht ‘Wie ben ik?’ 
15:00 - 15:20 uur Pauze
15:20 - 16:50 uur Aan de slag met de in de online cursus voorbereide praktijkopdracht
16.50 - 17.00 uur Afsluiting

Op basis van het resultaat van de verschillende onderdelen krijg je per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen. 

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 31 maart 2020