Open dag Social Work

5 november 2022 10:00-14:00

Social Work (voltijd) iets voor jou? Op zaterdag 5 november is de eerstvolgende open dag. Maak kennis met de opleiding door het volgen van de opleidingspresentatie en bezoek de informatiemarkt waar je al je vragen kunt stellen aan studenten en docenten kunt stellen.

Meld je alvast aan!

Volgende open dagen

Wil je het gebouw vast leren kennen?

Bekijk de virtuele tour door het gebouw

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Richtlijnen Covid 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen voor het kennismaken op locatie. Je hoeft ook geen vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te laten zien. Wel blijven de hygiëneregels van kracht en vragen we regelmatig een zelftest te doen. Als je wilt kun je een mondkapje dragen of anderhalve meter afstand houden. Mochten de maatregelen worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

Sommige programmaonderdelen hebben een maximum capaciteit. Vol is vol. Met het oog op brandveiligheid en luchtventilatie geldt een maximum aantal personen in verschillende ruimtes op locatie. Bij programmaonderdelen in die ruimtes geven we voorrang aan studiekiezers. We hopen op begrip hiervoor van ouders en verzorgers.