Social Work Duaal

Social Work. Bachelor, duaal

Werk je in de Social Work-beroepspraktijk en wil je je verder ontwikkelen als onderzoekende, ondernemende, innovatieve, sociaal werker? Kies dan voor de opleiding Social Work in duaal.

Wat ga je leren?

Samen met het werkveld, je docenten en medestudenten ga je aan de slag met de sociale vraagstukken die in de metropoolregio Amsterdam spelen. Voordat je aan het eerste jaar van je opleiding begint maak je een keuze voor een van de drie profielen: Welzijn en Samenleving, Zorg, of Jeugd.

Bekijk studieprogramma Social Work Duaal

Wat word je met de opleiding?

Het werkveld voor de sociaal werker is breed. Je profiel – al dan niet in combinatie met een van de afstudeerrichtingen – geeft je toegang tot een van de sectoren in het brede werkveld.

Beroepen en werkvelden

Wat zijn de toelatingseisen?

Je wordt tot deze opleiding toegelaten met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma. Daarnaast beschik je over een relevante werkplek en een leer-en arbeidsovereenkomst met je werkgever.

Welke toelatingseisen zijn er?

Wanneer en hoe schrijf je je in?

Schrijf je bij voorkeur voor 1 mei 2022, maar uiterlijk op 15 augustus 2022 in via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Het aanvragen en verkrijgen van een DigiD neemt ca. 5 werkdagen in beslag. Na inschrijving ontvang je van de opleiding een uitnodiging voor een studiekeuzecheck.

Lees meer
Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht