Inschrijven en studiekeuzecheck

Social Work Duaal

Wil je in september 2022 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 1 oktober 2021 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei 2022, maar uiterlijk op 15 augustus 2022. Je kunt pas deelnemen aan het onderwijs nadat je leer- en arbeidsovereenkomst is goedgekeurd door de opleiding.

Deeltijd of duaal?

Duaal- en deeltijdstudenten volgen hetzelfde studieprogramma, waarbij de combinatie van leren en werken de kern vormt van het onderwijs.

Als je een leer- en arbeidsovereenkomst hebt met je werkgever, kun je je inschrijven voor de duale variant van de opleiding. In andere gevallen kun je je inschrijven als deeltijdstudent.

CROHO-naam

Om je in te schrijven in Studielink moet je de CROHO-code van de opleiding invullen. Voor deze opleiding is de CROHO-code 34116, 'Social Work'.

Studiekeuzecheck Social Work - duaal

Hoewel dit bij inschrijving in deeltijd niet verplicht is, raden we je aan om mee te doen aan de studiekeuzecheck. Tijdens de studiekeuzecheck staat je motivatie voor de keuze van deze opleiding centraal. Je staat stil bij zowel je sterke punten als je aandachtspunten die je denkt tegen te komen tijdens je studie. Hiertoe maak je een reflectieopdracht en is er een bijeenkomst.

Nadat je een inschrijfverzoek hebt ingediend in Studielink, ontvang je een e-mail met uitnodiging voor deelname aan de studiekeuzecheck. Je kiest een datum voor de bijeenkomst. Een week voor de bijeenkomst ontvang je per e-mail de link naar de reflectieopdracht. Je hebt 5 werkdagen de tijd om de opdracht af te ronden.

Je hoeft je niet vooraf voor te bereiden op de studiekeuzecheck.

De mails worden verstuurd naar het e-mailadres dat je in Studielink hebt opgegeven. Heb je geen berichten ontvangen? Check dan je spambox.

  • maandag 13 juni
  • maandag 27 juni
  • maandag 22 augustus

Uiterlijk twee weken na de deadline voor het inleveren van de opdracht ontvang je per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen. Kijk voor meer informatie over het studiekeuzeadvies op hva.nl/studiekeuzecheck deeltijd-duaal.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 14 januari 2022