Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Social Work - deeltijd

Wil je in september 2021 met je opleiding beginnen, schrijf je dan in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving uiterlijk op 31 augustus 2021.

CROHO-naam

Om je in te schrijven in Studielink moet je de CROHO-code van de opleiding invullen. Voor deze opleiding is de CROHO-code 34116, 'Social Work'.

Studiekeuzecheck Social Work - deeltijd

Hoewel dit bij inschrijving in deeltijd niet verplicht is, raden we je aan om mee te doen aan de studiekeuzecheck. Tijdens de online studiekeuzecheck staat je motivatie voor de keuze van deze opleiding centraal. Je staat stil bij zowel je sterke punten als je aandachtspunten die je denkt tegen te komen tijdens je studie. Hiertoe maak je een reflectieopdracht.

Nadat je een inschrijfverzoek hebt ingediend in Studielink, ontvang je een e-mail met uitnodiging voor deelname aan de online studiekeuzecheck. Je kiest een startdatum voor de studiekeuzecheck. Je hebt 5 werkdagen de tijd om de opdracht af te ronden.

De mails worden verstuurd naar het e-mailadres dat je in Studielink hebt opgegeven. Heb je geen berichten ontvangen? Check dan je spambox.

Je kunt kiezen uit meerdere startdata voor de studiekeuzecheck, maar het aantal plaatsen per datum is beperkt.

  • 7 juni
  • 28 juni
  • 23 augustus

Uiterlijk twee weken na de deadline voor het inleveren van de opdracht ontvang je per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen. Kijk voor meer informatie over het studiekeuzeadvies op hva.nl/studiekeuzecheck deeltijd-duaal.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 17 november 2020