Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Sociaal Juridische Dienstverlening

Voor studiejaar 2020-2021 kun je je tot uiterlijk 31 augustus 2020 inschrijven. Gebruik hiervoor het stappenplan. Je hebt recht op een studiekeuzecheck, maar bent niet verplicht tot deelname. Een intake kan wel verplicht zijn, en deze geldt dan direct als studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen. 

Het volgen van een deeltijdopleiding én het werken in de SJD-praktijk vraagt veel van je. SJD gaat graag met jou in gesprek over onze opleiding, het werkveld en jouw verwachtingen.

Daarnaast kan je aan een studiekeuzecheck deelnemen. De studiekeuzecheck bestaat uit een online cursus. In de online cursus maak je kennis met het onderwijs van SJD.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het voor de opleiding helaas niet meer mogelijk om het dagdeel van de studiekeuzecheck op onze locatie aan te bieden.

AANMELDEN VOOR DE ONLINE STUDIEKEUZECHECK

Nadat je een inschrijfverzoek hebt ingediend in Studielink, ontvang je een e-mail met uitnodiging voor deelname aan de online studiekeuzecheck. Je kiest een startdatum voor de online cursus. Na afronding van de cursus ontvang je een studiekeuzeadvies. 

Startdata online cursus

  • 9 juni
  • 7 juli

Op de gekozen startdatum ontvang je per e-mail een link naar de online cursus. 

Heb je een inschrijfverzoek in Studielink gedaan maar zie je geen uitnodiging in je inbox? Check dan ook je spambox. 

STUDIEKEUZEADVIES

Na afronding van de online studiekeuzecheck ontvang je binnen twee weken per e-mail een studiekeuzeadvies. Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen. 

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 12 mei 2020