Meelopen Pabo HvA deeltijd

Heb je tijdens een open dag de Pabo HvA bezocht en denk je dat dit de opleiding is die echt bij je past? Kom dan meelopen met een student om nu al te ervaren hoe het er straks aan toe gaat.

Het programma van een dag(deel) meelopen verschilt per dag. Je loopt een dag(deel) mee met een student van de opleiding en volgt zijn of haar reguliere lesprogramma. Je gaat bijvoorbeeld mee naar een hoorcollege pedagogiek, een college rekendidactiek of een les eigenvaardigheid Nederlands. Wat je precies gaat doen, hangt dus af van het rooster. Tijdens de pauzes ben je samen met de student aan wie je bent gekoppeld. Tijdens het meelopen krijg je niet alleen een indruk van het lesprogramma, maar ervaar je ook de sfeer en de manier van werken op de opleiding.

De datum waarop je komt meelopen, bepaal je samen met de student met wie je meeloopt. Je kunt meelopen van november 2021 tot april 2022.

Let op! Je kunt alleen komen meelopen als je eerst een open dag hebt bezocht.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail. Deze mail stuur je door naar het e-mailadres van de opleiding dat je in de bevestigingsmail vindt. Daarna wordt er contact met je opgenomen om een dag en tijd af te spreken voor jouw meeloopdag.

Heb je vragen over meelopen bij de Pabo HvA deeltijdopleiding? Neem dan contact op met Studievoorlichting .

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 30 oktober 2021