Hogeschool van Amsterdam

Doorstromen voor bachelorstudenten

master Urban Management

Direct na je afstuderen de master Urban Management volgen? De master Urban Management biedt komend studiejaar vijf plekken voor ambitieuze studenten die zich willen ontwikkelen tot urban manager.

Samen met professionals

De tweejarige deeltijdmaster Urban Management wordt gevolgd door professionals die meerdere jaren werkervaring hebben. Daarnaast is er in studiejaar 2021-2022 ruimte voor studenten die nog niet deze werkervaring hebben, zoals net afgestudeerde bachelorstudenten van de opleidingen Bestuurskunde, Toegepaste Psychologie, Social Work of een andere relevante studie.

Voorwaarden

Voorwaarden om deel te kunnen nemen aan deze pilot zijn:

  • Je hebt (voor aanvang van de master) een bachelordiploma Bestuurskunde, Toegepaste Psychologie, Social Work of een andere relevante studie behaald met excellente studieresultaten.
  • Je hebt een relevante werkplek (bijvoorbeeld via je afstudeerplek) voor circa drie dagen per week waar je opdrachten en onderzoek kunt uitvoeren. (Is het bij de start van het studiejaar nog niet gelukt passend werk te vinden, dan wordt in overleg besloten of je met de studie kan starten of niet.)

Voorlichtingsbijeenkomst

Benieuwd of de master Urban Management aansluit op jouw ambities? Geef je op voor de eerstvolgende informatiebijeenkomst.

Aanmelden en selectie

Er zijn maximaal 5 plaatsen beschikbaar voor doorstroomstudenten. Voor de selectie kijken we naar studieresultaten (gemiddelde hoger dan een 7), motivatie en de schrijfopdracht.

Stuur bij voorkeur voor 15 juni 2021 je aanmelding naar mum@hva.nl, bestaande uit:

  • Motivatiebrief
  • Cijferlijst (met je cijfers tot nu toe behaald). Het gemiddelde moet hoger dan een 7 zijn.
  • De schrijfopdracht

Na de aanmelding worden kandidaten uitgenodigd voor een selectiegesprek. Vervolgens hoor je uiterlijk eind juni of je bent geselecteerd om met de opleiding te starten.

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 3 juni 2021