Hogeschool van Amsterdam

Informatiebijeenkomst Master Pedagogiek

De master Pedagogiek organiseert eigen informatiebijeenkomsten. Deze data wijken af van de data van de open dagen van de hogeschool.

Er worden geen informatiebijeenkomsten meer aangeboden voor dit studiejaar. Heb je de informatiebijeenkomsten niet kunnen bijwonen? Neem dan contact op met de opleiding via masters-foo@hva.nl om de mogelijkheden te bespreken, zodat je komend jaar kunt starten met de master Pedagogiek.

HOE FINANCIER JE JE MASTEROPLEIDING?

Je wilt misschien je vakkennis verbreden of je specialiseren. Dan zit je goed bij de masteropleiding Professioneel Pedagogiek van de Hogeschool van Amsterdam!

Met een lerarenbeurs ontvang je een flinke tegemoetkoming in je studiekosten. Je kunt deze beurs aanvragen van 1 april 2020 tot en met 30 juni 2020. Let op, er zijn dit jaar minder beurzen beschikbaar en de beurzen worden uitgereikt op volgorde van inschrijving. Op de website van DUO vind je alle informatie over de voorwaarden en vergoedingen en kun je direct de beurs aanvragen.

Er zijn ook andere mogelijkheden om je studie te financieren. Meer informatie hierover vind je op de pagina over studiekosten.

PROEF DE SFEER

Wil je alvast een indruk krijgen hoe het is om bij ons te studeren? Proef de sfeer door onderstaand filmpje te bekijken.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 18 juni 2020