Incompanytrainingen

Master Legal Management

Wij faciliteren incompanytrainingen op maat en verzorgden de afgelopen jaren al vele trajecten binnen overheid, bedrijfsleven en de procespraktijk, zoals banken, gemeenten en advocatenkantoren.

Van een workshop van een middag tot een leergang van tien bijeenkomsten: alles is mogelijk. Te denken valt bijvoorbeeld aan een cursus Legal Management in vogelvlucht, een tweedaagse Legal Project Management, een workshop Legal Tech of een leergang Legal Service Design. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.

"Vanuit het Juridisch Bureau hebben inmiddels ruim 25 juridische professionals de cursus 'Legal Service Design' gevolgd en dat is heel waardevol voor de organisatie. Juridische professionals leren waar in de dienstverlening Legal Tech iets kan toevoegen, hoe dit te identificeren en hoe je met software oplossingen kunt ontwikkelen."
Mirjam van der Sluis, Ontwikkelingsmanager, Juridisch Bureau Gemeente Amsterdam

"Legal Service Design laat je als juridische professional op een andere manier kijken naar de diensten die je levert. We rafelen in het onderwijs processen uiteen, verplaatsen ons in de positie van gebruikers en werken vanuit deze analyses aan verbeteringen".
Ivar Timmer, trainer, onderzoeker en hoofddocent master Legal Management

Meer informatie? Neem contact op met de opleidingsmanager

Enkele organisaties die eerder gebruikmaakten van een incompany-training:

Logo gemeente Amsterdam
Logo ING
Logo Allen & Overy
Logo Provincie Gelderland
Logo gemeente Tilburg
Logo gemeente Arnhem
Logo gemeente Utrecht
Logo Orde van Vlaamse Balies
Logo Wolters Kluwer
Logo Eiffel
Logo Freshfields
Logo Legal Valley
Gepubliceerd door  Applied Artificial Intelligence 17 januari 2022