Voor werkgevers

Master Legal Management

Uw medewerker laten deelnemen aan de master Legal Management levert concrete meerwaarde op verschillende terreinen.

  • De juridische praktijk verandert snel. Uw medewerker wordt op de hoogte gebracht van de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van de organisatie en inrichting van juridische diensten en complexe juridische processen, zowel nationaal als internationaal.
  • De opdrachten die uw medewerker tijdens de master maakt, zijn veelal gericht op het verbeteren of oplossen van een praktijksituatie om de bedrijfsvoering te verbeteren.
  • In de juridische praktijk moet veelal met minder budget steeds efficiënter gewerkt worden. Uw medewerker leert effectief samen te werken over de grenzen van afdelingen, organisaties en sectoren heen.
  • Uw medewerker bouwt een relevant netwerk op, dat inzetbaar is voor uw organisatie.

“De master Legal Management vervult een behoefte voor juridisch medewerkers die hun toegevoegde waarde leveren met kennis op het gebied van processen, organisatie, management en innovatie. Allemaal onderdelen die in het juridische werkgebied steeds belangrijker worden. Onze organisatie heeft een groeiende behoefte aan medewerkers die niet klassiek inhoudelijk wo-juridisch geschoold zijn.”
- Niels Lamers, Team Manager Corporate Law Support, ING Bank

Advies voor uw organisatie

Bent u benieuwd hoe de master Legal Management een bijdrage levert aan uw organisatie? Neem contact op met de opleidingsmanager:

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 17 januari 2022