Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven

Master Critical Care

De master Critical Care start in februari 2021. Vanaf 1 oktober 2020 is het mogelijk om aan te melden via Studielink. Je inschrijving is compleet wanneer je voldoet aan de toelatingseisen, je een opleidingsplek hebt op de intensive care en het collegegeld betaald is.

Solliciteren voor een opleidingsplaats doe je bij een intensive care, CCU of op de afdeling hartkatheterisatie. De ziekenhuizen die op dit moment deelnemen zijn het Amsterdam UMC, locatie VUmc en AMC (IC/CCU/HCK), St. Antonius ziekenhuis (CCU/HCK), Rodekruis ziekenhuis (IC), MC Meander (IC). Staat jouw ziekenhuis er niet tussen? Informeer dan binnen jouw eigen instelling wat de mogelijkheden zijn.

Vanaf 1 oktober 2020 is het mogelijk om in te schrijven via Studielink voor de opleiding die start in februari 2021.

De opleiding behoudt zich te allen tijde het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de startdatum uit te stellen.

CROHO Master Critical Care

Deze opleiding is bij DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) bekend onder code 49289. De officiële naam van deze opleiding waaronder deze bekend is bij DUO is Critical Care, de zogeheten CROHO-naam.

Meer informatie over de CROHO-benamingen en de accreditatie van de opleiding kun je terugvinden op de website van de NVAO (de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Heb je nog vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met onze afdeling Studievoorlichting .

Gepubliceerd door  Faculteit Gezondheid 15 oktober 2020