Na je opleiding

Ad Logistiek deeltijd

Na het afronden van de opleiding ontvang je het diploma Logistiek en mag je de titel Associate Degree voeren. Je kunt dan direct aan de slag, of je kunt er voor kiezen om verder te studeren.

In Nederland is een groot tekort aan praktijkgerichte logistieke professionals. Na deze opleiding kun je aan de slag als transportplanner, voorraadplanner, supply planner, demand planner, teamleider of supervisor, warehousemanager of supply chain coördinator in een breed scala aan logistieke organisaties. Dit zijn niet alleen logistieke bedrijven en grote retailorganisaties, maar ook groothandelsbedrijven en andere organisaties waarbij logistiek een belangrijke ondersteunende pijler is van het dagelijkse proces.

DOORSTUDEREN

Als je een Ad-opleiding hebt afgerond en het diploma behaald, kun je een doorstroomprogramma bij een bacheloropleiding volgen. De omvang en de duur van het doorstroomprogramma hangen af van de bacheloropleiding die je kiest. De examencommissie van de bacheloropleiding bepaalt welke vrijstellingen je krijgt.

3 maart 2021