Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Logistics Management

Je kunt je niet meer inschrijven voor studiejaar 2020-2021. De uiterste inschrijfdeadline was 1 juni. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 juni al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 juni je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is het voor de opleiding helaas niet meer mogelijk om de studiekeuzecheck op locatie aan te bieden. De studiekeuzecheck is nog steeds een verplicht onderdeel van het inschrijfproces en is omgezet naar een online studiekeuzecheck.

De online studiekeuzecheck vindt plaats op onderstaande data. Twee weken voor deze datum ontvang je een voorbereidende huiswerkopdracht. Kies dus voor een datum waarop je de tijd hebt om hiermee bezig te gaan. Op de dag zelf neem je deel aan een virtual classroom.

De data voor de studiekeuzecheck vind je hieronder:

  • Maandag 24 augustus

Houd alvast rekening in je agenda met deze datum. Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je kunt aanmelden voor een van deze data.  

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Tijdens de studiekeuzecheck staat de volgende vraag centraal; Past de opleiding Logistiek (Logistics Management en Logistics Engineering) bij jou en pas jij bij opleiding? 

Twee weken voor de door jou gekozen datum ontvang je informatie over de voorbereiding. Deze voorbereiding bestaat uit het bekijken van een introductiecollege en het maken van een opdracht.

Op de dag zelf volg je een virtual classroom en ga je aan de slag met een digitale groepsopdracht.

Binnen twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen. 

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 21 juli 2020