Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Logistics Management

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Logistics Management. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 35522). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor studiejaar 2021-2022. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus.

Het studiekeuzecheckprogramma zal bestaan uit een huiswerk opdracht, een kennismakingsmoment met een docent van de opleiding en het bijwonen van een college. Het is nu nog onduidelijk of de dit programma digitaal zal worden aangeboden of op de locatie van de faculteit. Meer informatie hierover wordt in januari bekend gemaakt via deze site.

  • 08-06-2021
  • 15-06-2021
  • 21-06-2021

Houd alvast rekening in je agenda met deze data. Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je kunt aanmelden voor een van deze data.

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Twee weken voor deze datum ontvang je een voorbereidende huiswerkopdracht. Kies dus voor een datum waarop je de tijd hebt om hiermee bezig te gaan. Op de dag zelf neem je deel aan een virtual classroom.

Tijdens de studiekeuzecheck staat de volgende vraag centraal; Past de opleiding Logistiek (Logistics Management en Logistics Engineering) bij jou en pas jij bij opleiding?

Twee weken voor de door jou gekozen datum ontvang je informatie over de voorbereiding. Deze voorbereiding bestaat uit het bekijken van een introductiecollege en het maken van een opdracht.

Op de dag zelf volg je een virtual classroom en ga je aan de slag met een digitale groepsopdracht.

Binnen twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 7 december 2020