Inschrijven en studiekeuzecheck

Logistics Engineering

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Logistics Engineering. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34390). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor studiejaar 2022-2023. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus. Meer informatie hierover vind je op de pagina hva.nl/inschrijven.

  • 22 augustus 2022

Tijd: De studiekeuzecheck duurt van 14.00 tot 16.45.

Houd alvast rekening in je agenda met deze datum. Zodra je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en hoe je je kunt aanmelden voor een van deze data.

Let op: e-mails verstuurd vanuit de HvA kunnen in je spambox terecht komen. Check deze box regelmatig.

Twee weken voor deze datum ontvang je een voorbereidende huiswerkopdracht. Kies dus voor een datum waarop je de tijd hebt om hiermee bezig te gaan.

Als je een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je half januari een e-mail met meer informatie over de studiekeuzecheck en de planner.

Via de planner kies je de datum waarop je het college volgt. Twee weken voor deze datum ontvang je je huiswerk. Houdt hier dus rekening mee tijdens het plannen.

Twee weken voor de door jou gekozen datum ontvang je informatie over de voorbereidende huiswerkopdracht. Ter voorbereiding op de studiekeuzecheck maak je een huiswerkopdracht. Hiervoor lees je onder andere twee artikelen en bekijk je een filmpje.

De huiswerkopdracht dien je uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van de studiekeuzecheck digitaal in te leveren.

De studiekeuzecheck begint om 14:00 uur met een introductiecollege. Na het introductiecollege ga je in kleinere groepjes aan het werk met een logistieke opdracht en kun je je vragen neerleggen bij de aanwezige docent of student. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke reflectie.

Binnen twee weken na je studiekeuzecheck ontvang je een studiekeuzeadvies. Daarin geven we aan of de opleiding een passende keuze voor je is. Natuurlijk ga je ook nadenken of je ervaring tijdens de studiekeuzecheck overeenkomt met je verwachtingen en of je de opleiding echt wilt doen.

Heb je na het lezen van de veelgestelde vragen toch nog een vraag? Stel je vraag dan aan het Onderwijsbureau via het digitaal loket.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 7 juli 2022