Hogeschool van Amsterdam

Ontwerp jij de toekomst?

Bestellen en bezorgen. Dat kan altijd sneller, beter en goedkoper. Maar hoe organiseer je dat slim en efficiënt? Je ontdekt het op de open avond van de opleiding Logistiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Student Stef vertelt er meer over in de video. 

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Hoe maak je de logistiek toekomstproof?

Fast forward naar 2025. Naar verwachting vinden zo’n 400 miljoen pakketjes hun weg naar de klant. De magazijnrobot verzamelt je pakje en een zelfsturende drone of auto brengt het naar je toe. Waar je ook bent. Met data voorspellen we de beste én meest planeetvriendelijke route. En dankzij jou loopt alles op rolletjes.

Logistics Engineering en Logistics Management

Ben je klaar voor een toekomst in de Logistiek? Bij de HvA kun je kiezen uit twee richtingen. Logistics Engineering gaat o.a. over simulatie en organisatie en ICT. Bij Logistics Management kijk je vanuit algemene economische ontwikkelingen naar investeringen.

Studeren in Amsterdam

Amsterdam heeft ruim 845.00 inwoners en 17 miljoen bezoekers en is een Europese hotspot. Met 100.000 studenten is Amsterdam ook dé studentenstad van Nederland. Geen betere plek om logistiek te studeren dus. Je vindt de opleiding in Gebouw Leeuwenburg, naast station Amsterdam Amstel. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets ben je zo in de binnenstad.

Gepubliceerd door  Faculteit Techniek 7 mei 2019