Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en intake

Voor studiejaar 2020-2021 kun je je vanaf 1 oktober 2019 tot uiterlijk 31 augustus 2020 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen. 

Intake/studiekeuzecheck

Als je vóór 15 augustus een verzoek tot inschrijving via Studielink doet, dan kunnen we je nog uitnodigen voor de studiekeuzecheck/intake voordat de opleiding van start gaat. Dat helpt je om een weloverwogen besluit te kunnen nemen of je deze opleiding wilt gaan volgen. 
In verband met de zomervakantie nemen we na 19 augustus contact met je op om een datum te plannen.  Je ontvangt daarna een bevestiging via mail met informatie over de voorbereiding die we van je vragen. 

Tijdens de intake laat je zien welke kennis en ervaring je meebrengt. We bespreken of de studie bij je past en je krijgt een voorlopig studieprogramma. Op basis van dit gesprek krijg je een studieadvies. Besluit je om de opleiding te gaan volgen, dan kun je je inschrijving afronden zoals aangegeven in het stappenplan

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 3 juli 2019