Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en intake

Voor studiejaar 2020-2021 kun je je vanaf 1 oktober 2019 tot uiterlijk 31 augustus 2020 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen. 

Intake/studiekeuzecheck

Als je vóór 15 augustus een verzoek tot inschrijving via Studielink doet, dan kun je nog deelnemen aan de studiekeuzecheck/intake op een van de volgende data:   
• vrijdag 23 augustus
• vrijdag 30 augustus

De studiekeuzecheck/intake helpt je om een weloverwogen besluit te nemen of je de opleiding wilt gaan volgen. Je krijgt een uitnodiging via mail om je in te schrijven voor een van deze data. Ook krijg je informatie over de voorbereiding die wij van je vragen. 

Tijdens de intake laat je zien welke kennis en ervaring je meebrengt. We bespreken of de studie bij je past en je krijgt een voorlopig studieprogramma. Op basis van dit gesprek krijg je een studieadvies. Besluit je om de opleiding te gaan volgen, dan kun je je inschrijving afronden zoals aangegeven in het stappenplan. 

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 3 juli 2019