Hogeschool van Amsterdam

Persoonlijk gesprek master Leraar Nederlands

Wil je bekijken of deze opleiding aansluit bij jouw wens om te leren en je verder te ontwikkelen? De opleiding biedt de mogelijkheid om je te oriënteren door middel van een persoonlijk gesprek met de coördinator van de opleiding. Dit gesprek kun je inplannen wanneer het jou uitkomt. Je kunt je hiervoor aanmelden via onderstaande link. Onze collega Aukje neemt contact met je op voor het maken van een afspraak en zal je vragen nog een aantal aanvullende zaken per mail toe te sturen ter voorbereiding op het gesprek.

Tijdens dit gesprek krijg je een realistisch beeld van de opleiding en gaat dieper in op onderwerpen zoals de inrichting van deeltijdonderwijs, de combinatie werken en studeren en de studielast. 

Aanmelden persoonlijk gesprek

Wil je een persoonlijk gesprek aanvragen? Meld je dan nu aan via onderstaande link. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken, op een dag en tijdstip dat jou het beste uitkomt. Je kunt tot uiterlijk 19 augustus a.s. een afspraak inplannen.

 

Hoe financier je je masteropleiding?

Als leraar wil je misschien je vakkennis verbreden of je specialiseren. Dan zit je goed bij de masteropleiding Leraar Nederlands van de Hogeschool van Amsterdam!

Met een lerarenbeurs ontvang je een flinke tegemoetkoming in je studiekosten. Je kunt deze beurs aanvragen van 1 april 2020 tot en met 30 juni 2020. Let op, er zijn dit jaar minder beurzen beschikbaar en de beurzen worden uitgereikt op volgorde van inschrijving. Op de website van DUO vind je alle informatie over de voorwaarden en vergoedingen en kun je direct de beurs aanvragen.

Er zijn ook andere mogelijkheden om je studie te financieren. Meer informatie hierover vind je op de pagina over studiekosten.

Bekijk de presentatie

De coördinator Josefien Sweep van deze master heeft een gesproken presentatie samengesteld die je alvast een beeld geeft van de opleiding. Je kunt deze hieronder beluisteren.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

 

Proef de sfeer

Wil je alvast een indruk krijgen hoe het is om bij ons te studeren? Proef de sfeer door onderstaand filmpje te bekijken.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 25 mei 2020