Hogeschool van Amsterdam

Persoonlijk gesprek Leraar Gezondheidszorg en Welzijn

Wil je kijken of deze opleiding aansluit bij jouw wens om te leren en je verder te ontwikkelen? De opleiding biedt op donderdag 20 augustus de mogelijkheid om je te oriënteren door middel van een persoonlijk gesprek per telefoon.

Je kunt je hiervoor aanmelden via de aanmeldlink. Het gesprek vindt plaats op donderdag 20 augustus na 16.00 uur. Je ontvangt van een collega van ons Onderwijsbureau het tijdstip waarop je gebeld wordt door Susan Kruis of Marleen Hennen van de opleiding. We raden je aan om voorafgaand aan het gesprek na te denken over vragen die je hebt.

Proef de sfeer

Wil je een indruk krijgen hoe het is om bij ons te studeren? Proef de sfeer door onderstaand filmpje te bekijken of de presentatie te beluisteren.

Daarnaast kun je op de pagina Aan het woord filmpjes van studenten en een docent bekijken en horen hoe zij de opleiding ervaren.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Sfeerfilmpje studeren bij de opleiding

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Praktische vragen

Heb je praktische vragen over bijvoorbeeld inschrijven of weet je nog niet wat je wilt studeren? Bekijk dan of het antwoord te vinden is bij praktische vragen of neem contact op met Studievoorlichting.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 30 juni 2020