Hogeschool van Amsterdam

Jaar 4

In jaar 4 verdiep je verder je kennis van de Franse taal en cultuur met modulen als Apprentissage du français en Littérature. Bij beroepsopdracht 6 leer je hoe je je kunt blijven ontwikkelen als professional en verdiep je je nog verder in de context van de school.

Hiernaast loop je het hele jaar stage: je LiO-stage (Leraar in Opleiding) en werk je aan je LiO- praktijkonderzoek (de laatste beroepsopdracht). Je sluit je studie af met je onderzoeksrapport; een eindassessment (dat door een extern assessor en een docent van de HvA wordt afgenomen) en de landelijke kennistoets.

Meer informatie vind je in de studiegids.

HONOURS FOO

De bacheloropleidingen van onze faculteit bieden een eigen Honours Programme aan. Het Honours Programme van de opleiding omvat verzwaarde studieonderdelen binnen het bestaande onderwijsprogramma. Dat betekent dat studenten (extra) stof en opdrachten op een dieper niveau doorwerken binnen dezelfde tijd. Daarmee krijgen studenten extra uitdaging. Ze verdiepen of verbreden hun kennis en ontwikkelen de benodigde vaardigheden. Binnen de lerarenopleiding Engels worden de volgende studieonderdelen als honours module aangeboden: Beroepsopdracht 3, 4 en 5.

Toelatingseisen

  • Voor het volgen van het Honours Programme geldt dat je je propedeuse in één jaar hebt behaald.
Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 16 juni 2020
Susan Appelman - Leraar Frans

Toen ik de open dag en een meeloopdag van deze opleiding bezocht, voelde ik echt een klik met de opleiding; een soort van thuiskomen

Lees verder