Hogeschool van Amsterdam

De studie

Je houdt van je vak als docent engels en je zou je daarom graag nog verder hierin specialiseren. Je wilt je verdiepen in je vak om te groeien als professional en jezelf ontwikkelen als een bovenbouwdocent. Je bent op zoek naar nieuwe uitdagingen en meer verdieping in je werk. De HvA kan je hierbij helpen, want in de master word je met een hoogwaardig en flexibel twee- tot driejarig deeltijdprogramma opgeleid tot eerstegraadsleraar.

In de masteropleiding Leraar Engels staan drie zogenoemde beroepsrollen (kwaliteiten) van de eerstegraadsleraar centraal. Na het afronden van deze masteropleiding ben je expert in jouw schoolvak. Je hebt jezelf ook ontwikkeld tot gevorderd vakdidacticus en onderzoekend professional in je eigen klas, vaksectie en schoolorganisatie.

RECHT OP LERARENBEURS

Wanneer je bevoegd leraar bent in het voortgezet onderwijs, in het (voortgezet) speciaal onderwijs of in het middelbaar beroepsonderwijs kun je een lerarenbeurs voor scholing aanvragen. Kijk hiervoor op de website van Dienst Uitvoering Onderwijs.

Rectht op lerarenbeurs

Wanneer je bevoegd leraar bent in het voortgezet onderwijs, in het (voortgezet) speciaal onderwijs of in het middelbaar beroepsonderwijs kun je een lerarenbeurs voor scholing aanvragen. Kijk hiervoor op de website van Dienst Uitvoering Onderwijs.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 30 juni 2020