Leraar Bedrijfseconomie

Opleiding tot leraar v.o. van de 2e gr in Bedrijfseconomie Tweedegraads. Bachelor, deeltijd

Hoe zet je een onderneming op? Wat heb je nodig om een bedrijf succesvol te maken? Vragen die jou fascineren. Vind je het daarnaast een uitdaging jongeren alles over bedrijfsprocessen te leren? Dan is de opleiding Leraar Bedrijfseconomie wellicht iets voor jou. Je helpt leerlingen ontdekken dat de ondernemingswereld ook voor hen geweldige mogelijkheden in petto heeft.

Wat houdt de opleiding in?

Deze opleiding biedt een flexibel studieprogramma. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om de studie versneld te volgen, afhankelijk van eerder gevolgde opleidingen, je werkervaring en extra tijd die je kunt investeren.

Bekijk het studieprogramma van Leraar Bedrijfseconomie deeltijd

Wat zijn jouw carrièremogelijkheden na de opleiding?

In het onderwijs is er op dit moment vraag naar goed opgeleide en gemotiveerde leraren. Als tweedegraads leraar bedrijfseconomie kun je lesgeven in het mbo, vmbo, en in de onderbouw havo/vwo. Ook biedt het onderwijs je mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van nascholingsprogramma's of een masteropleiding.

Bekijk de beroepsmogelijkheden van Leraar Bedrijfseconomie deeltijd

Wat zijn de toelatingseisen?

Je wordt tot deze opleiding toegelaten als je in het bezit bent van een diploma havo, vwo of mbo-4.

Bekijk de toelatingsprocedure van Leraar Bedrijfseconomie deeltijd

Wanneer en hoe schrijf je je in?

Wil je in september 2022 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 1 oktober 2021 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving uiterlijk op 31 augustus 2022. Na aanmelding in Studielink meld je je aan voor een intake.

Bekijk de inschrijfprocedure van Leraar Bedrijfseconomie deeltijd
Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding