Hogeschool van Amsterdam

Leraar Aardrijkskunde voltijd

Start studiejaar

Introductieprogramma 

Tijdens de introductie van de opleiding ontvang je belangrijke informatie over de start van het schooljaar, we verwachten dat je aanwezig bent. De introductiedag is op dinsdag 30 augustus vanaf 09.30 uur in het Kohnstammhuis 05A37.  

Het introductieprogramma begint op donderdag 25 augustus. Het programma bestaat uit drie activiteiten:

  • Vanaf 30 augustus organiseert jouw opleiding zijn eigen introductie waarin je kennis maakt met je docenten, je medestudenten en met alles wat je opleiding te bieden heeft.
  • Op 26 augustus ben je welkom vanaf 22.00 uur op het grote feest van de HvA-introductie op het terrein van de Westergasfabriek.
  • Op 25 augustus start Kersvers HvA: de centrale introductie van de HvA. Op deze dag ga je kennismaken met de stad en de HvA. In de ochtend leer je Amsterdam beter kennen. Van 14.00 uur tot 22.00 uur zijn er allerlei informatieve, creatieve, sportieve, muzikale en culinaire activiteiten op de Amstelcampus. Kijk voor mijn informatie je op kersvers.org.

Inschrijving afronden

Heb jij de betaling van het collegegeld al geregeld en alle verdere stappen gezet om je inschrijving af te ronden? Pas als je alle stappen voltooid hebt, kun je in september starten met je opleiding. Zodra je een Bewijs van Inschrijving hebt ontvangen via een e-mail op je HvA e-mailadres weet je dat je inschrijving is afgerond.

Roosters

De roosters zijn per groep beschikbaar via https://rooster.hva.nl. Je persoonlijke rooster kun je opzoeken, nadat je weet in welke groep je bent ingedeeld. Als je inlogt met je HvAID kun je je persoonlijke rooster koppelen aan agenda-aplicaties, zoals Outlook, Google Calendar, Apple Calendar of de agenda-applicatie op je mobiele telefoon.

In het HvA jaarrooster kun je zien hoe het studiejaar is ingedeeld en wanneer je vakantie hebt.

Rooster en groepsindeling 

Je rooster en groepsindeling is beschikbaar via https://rooster.hva.nl vanaf 22 augustus. Op de introductiedag van je opleiding hoor je in welke klas je bent ingedeeld.

Boekenlijst 

Boeken kun je bestellen Atheneum boekhandel. De definitieve boekenlijst van je opleiding is vanaf 1 juli beschikbaar op de website van Atheneum boekhandel.

Onderwijslocatie 

Je opleiding zit op de Amstelcampus aan de wibautstraat 2-4, 1091 GM Amsterdam.

Hohnstammhuis

DLWO en AZ-lijst

DLWO is de digitale leer- en werkomgeving voor studenten. Je kunt inloggen met je HvA-ID. Op DLWO vind je bijvoorbeeld je rooster, lesmateriaal en mededelingen van je docent. Ook biedt DLWO je toegang tot de A-Z lijst van je opleiding. In deze digitale lijst vol praktische informatie kun je op trefwoorden zoeken. Bijvoorbeeld naar informatie over je collegegeld, collegekaart, draadloos internet, tentamens, het jaarrooster, printen en kluisjes.

Studiegids

Alle informatie over je onderwijsprogramma vind je in de studiegids.

E-mail

Het is belangrijk dat je je  HvA-mailbox regelmatig checkt, omdat je anders belangrijke informatie mist. Inloggen doe je via email.hva.nl met je HvA-ID@hva.nl (let op de toevoeging @hva.nl) en wachtwoord.

MijnHvApp

Roosters, studieresultaten en nieuws over je studie checken? Download dan de MijnHvApp.
Dit kan via de Appstore of de Play Store.

Social media

Volg de HvA op SnapChatFacebookTwitter en Instagram. Of stel je vragen via Whatsapp (06 2115 5262).

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 26 augustus 2019