Inschrijven

Wil je in september 2022 met je opleiding beginnen, schrijf je dan vanaf 1 oktober 2021 in aan de hand van het stappenplan. Doe je verzoek tot inschrijving bij voorkeur voor 1 mei 2022, maar uiterlijk op 31 augustus 2022.

Intakegesprek kopopleiding Tweedegraadsleraar (m.u.v. Leraar Economie)

Na het indienen van je verzoek tot inschrijving, krijg je een bevestiging van je voorlopige inschrijving. Voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek kun je contact opnemen met de coördinator van de opleiding.

Intakegesprek kopopleiding Leraar Economie

Als student voor de kopopleiding Leraar Economie ontvang je na je bevestiging van je voorlopige inschrijving een uitnodiging voor de intake/studiekeuzecheck via e-mail.

Tijdens de intake bespreek je of de studie echt bij je past en hoe je studieprogramma eruit gaat zien. Na afloop hoor je wat het advies is. Besluit je om de opleiding te gaan volgen, dan kun je je inschrijving afronden zoals aangegeven in het stappenplan.

Kopopleiding Leraar Economie

Om les te mogen geven op het mbo, vmbo en havo/vwo onderbouw heb je een afgeronde lerarenopleiding Bedrijfseconomie, Algemene Economie of Economie nodig. Deze drie opleidingen leiden op tot dezelfde bevoegdheid. Bij de HvA volg je de kopopleiding Leraar Bedrijfseconomie, die gelieerd is aan de opleiding Leraar Bedrijfseconomie. Als je deze kopopleiding afrondt, ben je bevoegd om les te geven op een mbo, vmbo en havo/vwo onderbouw. Ben je toelaatbaar voor de kopopleiding? Schrijf je dan in voor de HvA kopopleiding Leraar Bedrijfseconomie.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 13 september 2021