Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Johan Cruyff Academy

Vanwege het coronavirus zijn er geen studiekeuzecheckbijeenkomsten op school. Je maakt de studiekeuzecheck volledig online.

Voor studiejaar 2022-2023 kun je je vanaf 1 oktober 2021 tot uiterlijk 1 mei 2022 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Commerciële Economie. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34402). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Tijdens de studiekeuzecheck van de opleiding Johan Cruyff Academy check je of dit de opleiding is die bij je past. De studiekeuzecheck bestaat voor jou uit een verplichte online cursus.

In de verplichte online cursus maak je kennis met de belangrijkste vakken van de opleiding JCA. Zo test je of JCA de beste opleiding voor jou is.

Je exacte deadline staat in de cursus vermeld. Je bent ongeveer 4 uur met de online cursus bezig.

Nadat je de studiekeuzecheck hebt afgerond, krijg je binnen een week per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies bestaat uit de resultaten van de toetsen in de online cursus. Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 22 juni 2021