Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Johan Cruyff Academy

Vanwege het coronavirus zijn er geen studiekeuzecheckbijeenkomsten op school. Je maakt de studiekeuzecheck volledig online.

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor studiejaar 2021-2022. De uiterste inschrijfdeadline was 1 mei. Voor studenten die huidig studiejaar bij een andere opleiding van de HvA of een andere instelling (hogeschool of universiteit) studeren en willen (of moeten) switchen, geldt een uitzondering. En ook als je je voor 1 mei al had ingeschreven voor een andere opleiding, maar na 1 mei je studiekeuze wijzigt, mag je je nog inschrijven tot uiterlijk 15 augustus.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Commerciële Economie. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34402). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Tijdens de studiekeuzecheck van de opleiding Johan Cruyff Academy check je of dit de opleiding is die bij je past. De studiekeuzecheck bestaat voor jou uit een verplichte online cursus.

In de verplichte online cursus maak je kennis met de belangrijkste vakken van de opleiding JCA. Zo test je of JCA de beste opleiding voor jou is.

Je exacte deadline staat in de cursus vermeld. Je bent ongeveer 4 uur met de online cursus bezig.

Nadat je de studiekeuzecheck hebt afgerond, krijg je binnen een week per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies bestaat uit de resultaten van de toetsen in de online cursus. Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 22 juni 2021