Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Johan Cruyff Academy

Vanwege het coronavirus zijn er geen studiekeuzecheckbijeenkomsten op school. Je maakt de studiekeuzecheck volledig online.

Voor studiejaar 2021-2022 kun je je vanaf 1 oktober 2020 tot uiterlijk 1 mei 2021 inschrijven aan de hand van het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

CROHO-naam

De officiële naam van deze leerroute is Commerciële Economie. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34402). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en de accreditatie van de ALO op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

Nadat je de verplichte online cursus hebt afgerond, krijg je binnen 2 weken per e-mail een studiekeuzeadvies.

Het studiekeuzeadvies bestaat uit de resultaten van de toetsen in de online cursus. Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen.

De studiekeuzecheck bestaat uit:

  1. een verplichte online cursus

In de verplichte online cursus maak je kennis met de belangrijkste vakken en test je of de Johan Cruyff Academy de beste opleiding voor jou is.

Je exacte deadline staat in de cursus vermeld. Je bent ongeveer 4 uur met de online cursus bezig. Voorwaarde aan de online activiteit: je hebt de online cursus voor de deadline volledig afgerond.

  1. een online activiteit na afronding van de online cursus (onder voorbehoud)

Heb je de online cursus tijdig en volledig afgerond? Dan wordt je per e-mail uitgenodigd voor een extra online activiteit.

De online activiteit is niet verplicht. Op dit moment zijn we druk bezig deze extra online activiteit voor te bereiden. Meer informatie volgt snel via deze pagina.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 26 augustus 2020