Hogeschool van Amsterdam

Inschrijven en studiekeuzecheck

Johan Cruyff Academy

Vanwege het coronavirus zijn er geen studiekeuzecheckbijeenkomsten op school. Je maakt de studiekeuzecheck volledig online.

Schrijf je uiterlijk op 1 mei 2021 in voor studiejaar 2021-2022. Gebruik hiervoor het stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen.

CROHO-naam

De officiële naam van de opleiding bij DUO is Commerciële Economie. Dit is de zogeheten CROHO-naam (code 34402). Kijk voor meer informatie over CROHO-benamingen en accreditatie op nvao.nl (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie).

De studiekeuzecheck bestaat uit:

  1. een verplichte online cursus

In de verplichte online cursus maak je kennis met de belangrijkste vakken en test je of de Johan Cruyff Academy de beste opleiding voor jou is.

Je exacte deadline staat in de cursus vermeld. Je bent ongeveer 4 uur met de online cursus bezig.

  1. een online bijeenkomst

Je doet mee aan een online bijeenkomst waarbij je verder kennis maakt met de opleiding en klasgenoten. De online bijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 juni 2021 of dinsdag 6 juli 2021.

Een week voor de online bijeenkomst ontvang je een uitnodiging per e-mail.

Tijdens de online bijeenkomst wordt er stilgestaan bij de uitkomst van de verplichte online cursus. Het studiekeuzeadvies is niet bindend, maar maakt het voor jou en de opleiding mogelijk om nog één keer te checken of je voor de juiste studie hebt gekozen.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 18 maart 2021