Hogeschool van Amsterdam

Open dag Johan Cruyff Academy

12 februari 2022 10:00-14:00

De volgende open dag is op 12 februari. Tijdens de open dag kun je een opleidingspresentatie of proefles volgen en een gesprek met een keuzecoach voeren. Ook kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten. Meld je alvast aan en je krijgt bericht wanneer je je programma kunt samenstellen.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Slagen als topsporter én ook een Bachelor of Science diploma op zak? Wil je meer weten over de Johan Cruyff Academy? Kijk op hva.nl/jca

Wat houdt de opleiding Johan Cruyff Academy in?

Deze opleiding is een leerroute van de opleiding Commerciële Economie. Meer weten over CE? Volg ook de algemene sessie van CE via deze pagina.

Wat houden de sessies in?

- Studenten met een functiebeperking delen hun ervaringen
Verwacht je dat een functiebeperking of ziekte invloed heeft op je studie? De HvA biedt mogelijkheden om je te helpen. In deze sessie vertellen studenten hun ervaringen en kun je ze vragen stellen. Aan het begin van je studie, kan je een individueel gesprek met een studentendecaan aanvragen om vertrouwelijk te praten over studeren met een functiebeperking.

- Presentatie voor ouders over hulp bij studiekeuze
Speciaal voor ouders organiseren we een workshop hoe je je zoon/dochter kunt helpen met een juiste studiekeuze. In deze workshop vertelt Paul Sikkema meer over de economische opleidingen en de beroepsmogelijkheden, de overstap naar het hbo en wat is er anders, hoe kun je als ouder helpen om jouw kind een juiste studiekeuze te laten maken, en de financiële kant van studeren.

- Het online studiekeuzeplein
Wil je een workshop volgen met een keuzecoach over jouw juiste studiekeuze, heb je vragen over je inschrijving of wil je een gesprek aanvragen met een studentendecaan over begeleiding bij je studieloopbaan of studeren met een functiebeperking? Bekijk het aanbod en meld je aan.

Meer weten?

Extra hulp nodig bij het maken van de juiste studiekeuze? Bekijk hier de video's die onze studenten/YouTubers gemaakt hebben om je te ondersteunen bij je studiekeuze.

Volgende open dagen

Wil je het gebouw vast leren kennen?

Bekijk de virtuele tour door het gebouw

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Bekijk de 360º video van de Business Campus