Hogeschool van Amsterdam

Open dag Johan Cruyff Academy

11 december 2021 10:00-14:00

Kom meer te weten over de opleiding Johan Cruyff Academy tijdens de online open dag op dinsdag 7 december. Op zaterdag 11 december kun je komen kennismaken op locatie. Je kiest zelf wat je wilt doen: alleen deelnemen aan de online open dag, alleen komen kennismaken op locatie, of beide. Je meldt je in één keer aan voor de de online open dag en het kennismaken op locatie.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Slagen als topsporter én ook een Bachelor of Science diploma op zak? Wil je meer weten over de Johan Cruyff Academy? Kijk op hva.nl/jca

Wat houdt de opleiding Johan Cruyff Academy in?

Deze opleiding is een leerroute van de opleiding Commerciële Economie. Meer weten over CE? Volg ook de algemene sessie van CE via deze pagina.

Programma 7 december

Online kennismaken op dinsdag 7 december tussen 17.00 en 21.00 uur

Sessie

Tijdstip

Locatie

Live presentatie en vragensessie over de opleiding Commerciële Economie - hier is een JCA-student bij aanwezig 17:00 - 18:00 MS Teams
Live presentatie en vragensessie over de opleiding Commerciële Economie - hier is een JCA-student bij aanwezig 19:00 - 20:00 MS Teams

Overige activiteiten

Sessie

Begintijd

Eindtijd

Locatie

Studenten met een functiebeperking vertellen hun ervaringen 19:00 19:30 MS Teams
Live presentatie - workshop voor ouders over 'hulp bij studiekeuze' 20:00 21:00 MS Teams
Online studiekeuzeplein 17:00 21:00 Naar het online studiekeuzeplein

Programma 11 december

Kennismaken op locatie op zaterdag 11 december tussen 10.00 en 14.00 uur

Sessie

Begintijd

Eindtijd

Locatie

Inspiratiesessie Johan Cruyff Academy 11:00 11:45 Fraijlemaborg, lokaal 1.007
12:30 13:15
Informatiemarkt 10:00 14:00 Fraijlemaborg, Atrium, 1e verdieping

Overige activiteiten

Sessie

Begintijd

Eindtijd

Locatie

Presentatie voor ouders over hulp bij studiekeuze 10:30 11:15 Lokaal 3.012
12:00 12:45 Lokaal 3.012
Studiekeuzeplein: Stel je vraag aan een keuzecoach of studentendecaan 10:00 11:00 Bibliotheek, begane grond
11:00 12:00 Bibliotheek, begane grond
12:00 13:00 Bibliotheek, begane grond
13:00 14:00 Bibliotheek, begane grond
Presentatie van mbo naar hbo 11:00 12:00 Lokaal 3.058
12:30 13:30 Lokaal 3.508

Wat houden de sessies in?

- Studenten met een functiebeperking delen hun ervaringen
Verwacht je dat een functiebeperking of ziekte invloed heeft op je studie? De HvA biedt mogelijkheden om je te helpen. In deze sessie vertellen studenten hun ervaringen en kun je ze vragen stellen. Aan het begin van je studie, kan je een individueel gesprek met een studentendecaan aanvragen om vertrouwelijk te praten over studeren met een functiebeperking.

- Presentatie voor ouders over hulp bij studiekeuze
Speciaal voor ouders organiseren we een workshop hoe je je zoon/dochter kunt helpen met een juiste studiekeuze. In deze workshop vertelt Paul Sikkema meer over de economische opleidingen en de beroepsmogelijkheden, de overstap naar het hbo en wat is er anders, hoe kun je als ouder helpen om jouw kind een juiste studiekeuze te laten maken, en de financiële kant van studeren.

- Het online studiekeuzeplein
Wil je een workshop volgen met een keuzecoach over jouw juiste studiekeuze, heb je vragen over je inschrijving of wil je een gesprek aanvragen met een studentendecaan over begeleiding bij je studieloopbaan of studeren met een functiebeperking? Bekijk het aanbod en meld je aan.

- Kennismaken op locatie
Docenten en studenten vertellen je in een presentatie alles over de opleiding en beantwoorden de vragen die je hebt.

- Presentatie van mbo naar hbo
Hoe is het om de overstap van het mbo naar het hbo te maken? Studenten die deze overstap hebben gemaakt kunnen jou tijdens deze presentatie alles vertellen over de verschillen tussen het mbo en hbo, welke valkuilen ze zijn tegengekomen en hoe ze hiermee om zijn gegaan. Leer van hun ervaringen en stel je vragen tijdens de presentatie.

- Studiekeuzeplein op locatie
Weet je nog niet wat je wilt studeren, heb je vragen over studeren met een functiebeperking of heb je vragen over bijvoorbeeld je inschrijving? Tijdens het studiekeuzeplein staan een keuzecoach, studentendecanen en andere medewerkers klaar om je vragen te beantwoorden.

Meer weten?

Extra hulp nodig bij het maken van de juiste studiekeuze? Bekijk hier de video's die onze studenten/YouTubers gemaakt hebben om je te ondersteunen bij je studiekeuze.


Richtlijnen Covid 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen voor het kennismaken op locatie. Je hoeft ook geen vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te laten zien. Wel blijven de hygiëneregels van kracht en vragen we regelmatig een zelftest te doen. Als je wilt kun je een mondkapje dragen of anderhalve meter afstand houden. Mochten de maatregelen worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

Sommige programmaonderdelen hebben een maximum capaciteit. Vol is vol. Met het oog op brandveiligheid en luchtventilatie geldt een maximum aantal personen in verschillende ruimtes op locatie. Bij programmaonderdelen in die ruimtes geven we voorrang aan studiekiezers. We hopen op begrip hiervoor van ouders en verzorgers.

Volgende open dagen

Wil je het gebouw vast leren kennen?

Bekijk de virtuele tour door het gebouw

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Bekijk de 360º video van de Business Campus