Hogeschool van Amsterdam

Open dag Johan Cruyff Academy (JCA)

7 november 2020 10:00-14:00

Tijdens de online open dag maak je kennis met de Johan Cruyff Academy. Volg online de presentaties. Maak een digitale rondleiding door het gebouw. Ga in gesprek met studenten en docenten en ontdek of de opleiding bij jou past.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

PROGRAMMA ONLINE OPEN DAG - JOHAN CRUYFF ACADEMY

Bezoek een van de live sessies van de Johan Cruyff Academy! Tijdens de sessies vertellen docenten en studenten over de opleiding en beantwoorden live al je vragen. De sessies duren ongeveer 45 minuten. Heb je je aangemeld? Dan krijg je de links om deel te nemen op je e-mailadres toegestuurd.

Tijd

Sessie

Link

10.45 - 11.30 Live presentatie door docenten en studenten - live chat Ga naar MS Teams
11.45 - 12.30 Live presentatie door docenten en studenten - live chat Ga naar MS Teams
12.45 - 13.30 Live presentatie door docenten en studenten - live chat Ga naar MS Teams

WAT HOUDT DE OPLEIDING JOHAN CRUYFF ACADEMY IN?

Heb jij interesse in het volgen van de opleiding Johan Cruyff Academy? Volg onze online presentatie en ontdek of deze studie bij je past.

Deze opleiding is een leerroute van de opleiding Commerciële Economie. Meer weten over CE? Volg ook de algemene sessie van CE via deze pagina.

MEER WETEN? BEKIJK HIERONDER HET FILMPJE:

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Waarom kies je voor de opleiding Commerciële Economie of de Johan Cruyff Academy? Wat ga je precies doen tijdens je studie en waarom hebben deze studenten voor de opleiding gekozen? Bekijk het in het filmpje.

ONLINE STUDIEKEUZEPLEIN

Heb je praktische vragen of weet je nog niet wat je wilt studeren? Studiekeuzecoaches, studentendecanen en andere medewerkers van Studievoorlichting en de studentenadministratie zitten klaar om je vragen te beantwoorden. Vind op deze pagina de juiste medewerker en het telefoonnummer.

Heb je een vraag voor een JCA-student of JCA-docent?

Stuur je vragen aan het coördinatieteam van de opleiding via ct.ce@hva.nl. Of contacteer Linda Ruinaard via b.e.a.ruinaard-boersen@hva.nl of 06-21158344. Het coördinatieteam en Linda kunnen je koppelen aan een JCA-student of JCA-docent die jouw vragen kan beantwoorden.