Hogeschool van Amsterdam

Open dag Johan Cruyff Academy

30 oktober 2021 10:00-14:00

Tijdens de online open dag maak je kennis met de Johan Cruyff Academy. Volg online de presentaties. Maak een digitale rondleiding door het gebouw. Ga in gesprek met studenten en docenten en ontdek of de opleiding bij jou past.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Slagen als topsporter én ook een Bachelor of Science diploma op zak? Wil je meer weten over de Johan Cruyff Academy? Kijk op hva.nl/jca

PRESENTATIES JOHAN CRUYFF ACADEMY

Docenten en studenten vertellen tijdens de online open dag over de opleiding en beantwoorden live al je vragen.

WAT HOUDT DE OPLEIDING JOHAN CRUYFF ACADEMY IN?

Heb jij interesse in het volgen van de opleiding Johan Cruyff Academy? Bekijk de presentatie en ontdek of deze studie bij je past.

Deze opleiding is een leerroute van de opleiding Commerciële Economie. Meer weten over CE? Volg ook de algemene sessie van CE via deze pagina.

SFEER PROEVEN

Wil je een beeld krijgen van de sfeer op de HvA? Bekijk hier de video's die onze studenten/YouTubers gemaakt hebben om je te ondersteunen bij je studiekeuze.

Heb je een vraag voor een JCA-student of JCA-docent?

Stuur je vragen aan het coördinatieteam van de opleiding via ct.ce@hva.nl. Of contacteer Linda Ruinaard via b.e.a.ruinaard-boersen@hva.nl of 06-21158344. Het coördinatieteam en Linda kunnen je koppelen aan een JCA-student of JCA-docent die jouw vragen kan beantwoorden.

Bekijk hieronder de 360º video van de Business Campus:

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Volgende open dagen