Hogeschool van Amsterdam

Open dag Interprofessionele Paramedische Zorg

7 december 2021 17:00-21:00

Kom meer te weten over Interprofessionele Paramedische Zorg tijdens de online open dag op dinsdag 7 december. Het kennismaken op locatie op 11 december gaat niet door. Gezien de huidige omstandigheden rond de Coronapandemie vinden we het niet verantwoord een collectieve kennismaking op locatie nu te laten plaatsvinden. Op dinsdagavond 7 december houden we een online open dag. We hopen je dan te ontmoeten.

Opbouw open dag

Tijdens IPZ ga je aan de slag met kennis en vaardigheden uit de ergotherapie, fysiotherapie en oefentherapie en studeer je af als ergo-, fysio- of oefentherapeut. Als je oefentherapeut wilt worden kan dit binnen de HvA alleen via Interprofessionele Paramedische Zorg. Om deze reden bevat de open dag IPZ een losse voorlichting over het vakgebied van de oefentherapeut.

Als je ergotherapeut of fysiotherapeut wilt worden kan dit ook via de opleidingen Ergotherapie en Fysiotherapie. Echter, volg je dan geen interprofessioneel programma, maar ga je vanaf jaar 1 meteen specialiseren tot ergo- of fysiotherapeut.

Programma open dag

Activiteit Tijd Locatie
Live presentatie - het vak en werkveld oefentherapie
-
Online
Live presentatie - over IPZ
-
Online
Live chat - over IPZ
-
Online
Live presentatie - het vak en werkveld oefentherapie
-
Online
Live presentatie - over IPZ
-
Online
Live chat - het vak oefentherapie en het beroep oefentherapeut
-
Online
Meld je aan

Volgende open dagen