Hogeschool van Amsterdam

Student voor een Dag

Human Resource Management

Heb je dit jaar of vorig jaar een open dag bezocht en weet je nu bijna zeker bij welke opleiding je wilt gaan studeren? Wil je nu al ervaren hoe het straks echt is? Word dan student voor een dag!

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kun je helaas niet persoonlijk kennis komen maken met de opleiding.

We willen je natuurlijk graag helpen bij het maken van de juiste studiekeuze. En bieden je daarom een alternatief:

- Heb je opleidingsspecifieke vragen die je aan een student van de opleiding Human Resource Management wilt stellen? Mail je vraag en je telefoonnummer aan Hillery Vis-Mau-Asam van Studentzaken HRM via meelopen.hrm@hva.nl. Hillery zorgt ervoor dat je door een HRM-student wordt teruggebeld. Tijdens dat telefoongesprek heb je alle tijd om je vragen te stellen en om de ervaringen van de HRM-student uit te vragen.

Of neem contact op met HRM-student Róbin Kramer via LinkedIn.''De juiste studiekeuze maken is enorm belangrijk en die keuze wordt op dit moment bemoeilijkt door het Corona-virus (geen infodagen, geen proefstuderen, etc.) Ik deel graag mijn kennis hierin: Heb jij, uw zoon of dochter, je broertje of zusje of een kennis vragen over mijn studie HRM aan de Hogeschool van Amsterdam? Stuur me een (privé)bericht via LinkedIn en ik help je graag verder om de juiste keuze te maken!'', aldus Róbin.

- Heb je opleidingsspecifieke vragen die je aan een docent van de opleiding Human Resource Management wilt stellen? Mail je vraag en je telefoonnummer naar HRM-docente Mariejo Stassen via m.j.stassen@hva.nl. Mariejo neemt contact met je op en beantwoordt graag jouw vragen.

Wij hopen dat dit jou helpt bij het maken van de juiste studiekeuze. En wensen je veel succes!

Nu alvast de sfeer proeven? Volg in het onderstaande VR-filmpje een paar HRM-studenten en neem een kijkje op het Wibauthuis:

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Nu alvast de sfeer proeven? Volg in het onderstaande VR-filmpje een paar HRM-studenten en neem een kijkje op het Wibauthuis.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 19 mei 2020