Hogeschool van Amsterdam

Open dag Human Resource Management

7 november 2020 10:00-14:00

Hoe is het om Human Resource Management te studeren aan de HvA? Tijdens de open dag maak je kennis met de opleiding, leer je meer over het lesprogramma en kun je vragen stellen aan docenten en/of studenten. De eerstvolgende open dag is op 7 november 2020, van 10:00 tot 14:00 uur.

Heb je in de tussentijd vragen voor een HRM-student of een HRM-docent?

- Heb je opleidingsspecifieke vragen die je aan een student van de opleiding Human Resource Management wilt stellen? Mail je vraag en je telefoonnummer aan Hillery Vis-Mau-Asam van Studentzaken HRM via meelopen.hrm@hva.nl. Hillery zorgt ervoor dat je door een HRM-student wordt teruggebeld. Tijdens dat telefoongesprek heb je alle tijd om je vragen te stellen en om de ervaringen van de HRM-student uit te vragen.

Of neem contact op met HRM-student Róbin Kramer via LinkedIn.''De juiste studiekeuze maken is enorm belangrijk en die keuze wordt op dit moment bemoeilijkt door het Corona-virus (geen infodagen, geen proefstuderen, etc.) Ik deel graag mijn kennis hierin: Heb jij, uw zoon of dochter, je broertje of zusje of een kennis vragen over mijn studie HRM aan de Hogeschool van Amsterdam? Stuur me een (privé)bericht via LinkedIn en ik help je graag verder om de juiste keuze te maken!'', aldus Róbin.

- Heb je opleidingsspecifieke vragen die je aan een docent van de opleiding Human Resource Management wilt stellen? Mail je vraag en je telefoonnummer naar HRM-docente Mariejo Stassen via m.j.stassen@hva.nl. Mariejo neemt contact met je op en beantwoordt graag jouw vragen.

Programma volgt

Programma volgt

  • 12 december 2020 10:00-14:00
  • 13 februari 2021 10:00-14:00

Locatie

Wibauthuis (WBH)
Wibautstraat 3b
1091 GH Amsterdam
020 595 4955