Hogeschool van Amsterdam

Contact en locatie

Human Resource Management

Heb je vragen over deze opleiding of over je studiekeuze? Neem dan contact op met Studievoorlichting.

Heb je vragen over je opleiding of over je studiekeuze?
Neem dan contact op met Studievoorlichting:

  • WhatsApp: 06 – 2853 35 46 (werkdagen 10:00 - 16:30u.)
  • Telefoon: 020 - 595 1405 (werkdagen 09.30 - 13.30u.)
  • E-mail: studievoorlichting@hva.nl

 

Of meld je aan voor een gesprek met een keuzecoach. Zit je op de havo, het vwo of het mbo en denk je na over welke opleiding je hierna wilt gaan doen? Heb je vragen over hoe je dat doet, een studie kiezen? Of twijfel je tussen een paar opleidingen? Of weet je nog helemaal niet of je straks wel wilt gaan studeren? Tijdens een studiekeuzegesprek op de HvA kun je deze vragen met een ervaren keuzecoach bespreken.


Heb je vragen voor een HRM-docent of een HRM-student?

- Heb je opleidingsspecifieke vragen die je aan een student van de opleiding Human Resource Management wilt stellen? Mail je vraag en je telefoonnummer aan Hillery Vis-Mau-Asam van Studentzaken HRM via meelopen.hrm@hva.nl. Hillery zorgt ervoor dat je door een HRM-student wordt teruggebeld. Tijdens dat telefoongesprek heb je alle tijd om je vragen te stellen en om de ervaringen van de HRM-student uit te vragen.

Of neem contact op met HRM-student Róbin Kramer via LinkedIn.''De juiste studiekeuze maken is enorm belangrijk en die keuze wordt op dit moment bemoeilijkt door het Corona-virus (geen infodagen, geen proefstuderen, etc.) Ik deel graag mijn kennis hierin: Heb jij, uw zoon of dochter, je broertje of zusje of een kennis vragen over mijn studie HRM aan de Hogeschool van Amsterdam? Stuur me een (privé)bericht via LinkedIn en ik help je graag verder om de juiste keuze te maken!'', aldus Róbin.

- Heb je opleidingsspecifieke vragen die je aan een docent van de opleiding Human Resource Management wilt stellen? Mail je vraag en je telefoonnummer naar HRM-docente Mariejo Stassen via m.j.stassen@hva.nl. Mariejo neemt contact met je op en beantwoordt graag jouw vragen.

 

Locatie opleiding Human Resource Management

Proef de sfeer van de opleiding Human Resource Management in het Wibauthuis met deze virtual reality-video. Lijkt het je wat om in deze omgeving te studeren? 

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Proef de sfeer van de opleiding Human Resource Management in het Wibauthuis met deze virtual reality-video. Lijkt het je wat om in deze omgeving te studeren? 

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 4 juni 2020