Student voor een Dag

Human Resource Management

Heb je tijdens een open dag Human Resource Management bezocht en denk je dat dit de opleiding is die echt bij je past? Word dan Student voor een Dag en volg ons online programma!

Tijdens Student voor een Dag volg je – samen met andere studiekiezers – een online programma. Jullie maken kennis met elkaar en bespreken daarna de huiswerkopdracht*. Vervolgens krijgen jullie een mini-hoorcollege over het vak HRM. Er zijn enkele HRM-studenten aanwezig die hun eigen ervaringen met de opleiding delen, en aan wie je al je vragen kunt stellen.

De sessies vinden plaats op:

Tijdstip

woensdag 10 maart 2021 15.30 - 17.30
woensdag 14 april 2021 15.30 - 17.30

*De huiswerkopdracht sturen we jou na aanmelding een paar dagen voor aanvang van de sessie toe.

Heb je vragen over het online programma van Student voor een Dag? Mail ze aan: studentassistenten.hrm@hva.nl

Nu alvast de sfeer proeven? Volg in het onderstaande VR-filmpje een paar HRM-studenten en neem een kijkje op het Wibauthuis:

Nu alvast de sfeer proeven? Volg in het onderstaande VR-filmpje een paar HRM-studenten en neem een kijkje op het Wibauthuis.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 18 februari 2021